Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 22 έως 25 Μαρτίου

LARISA

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος:

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, το απόγευμα στις 19:00, θα προστεί της υποδοχής της αγίας Κάρας του Αγίου Νικολάου Ιερέως του Πλανά του ηγιασμένου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Ανθίμου Γαζή. Ακολούθως θα χοροστατήσει στον ίδιο Ναό στην ακολουθία των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αθήνα όπου θα τελεστεί η χειροτονία του νέου εψηφισμένου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, το απόγευμα και ώρα 18:00, θα παρακολουθήσει την εορτή που διοργανώνουν τα κατηχητικά σχολεία της Μητροπόλεως μας στο Δημοτικό Ωδείο Λαρίσης για την εορτή της εθνικής παλιγγενεσίας. 

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου, το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης και θα χοροστατήσει ακολούθως στην επίσημη Δοξολογία για την απελευθέρωση του Έθνους μας.

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12351 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*