Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυρνάβου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι

Σε πολύ θετικό κλίμα αλλά κυρίως εν μέσω μιας εποικοδομητικής συζήτησης για το κεφάλαιο “πολιτισμός ” του Δήμου Τυρνάβου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Σάμερ Αθανασίου Αμάρι και μελών του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε» με τον Πρόεδρο κ. Πρόϊκο Γεώργιο και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου, κ.κ. Σάμπρη Νικόλαο, Μουκούλη Φανή, Παπακωνσταντίνου Αναστασία και Αμάρι Νόρα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ανέπτυξε την φιλοσοφία για την πολιτιστική δραστηριότητα και προσφορά του Συλλόγου, τονίζοντας ότι θα πρέπει εφεξής να χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, δυναμική και συνεργασίες με τον Δήμο και λοιπούς Συλλόγους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι τόνισε ότι στον Δήμο μας πραγματοποιούνται πολύ όμορφες εκδηλώσεις, με πολλή προσπάθεια και αυταπάρνηση και χρήζουν περισσότερης απήχησης.

Προκειμένου να αντιστραφεί η εικόνα αυτή οφείλουμε να επενδύσουμε με τέτοιο τρόπο στις πολιτιστικές δράσεις ώστε η αξία και τα επιπρόσθετα οφέλη που θα παραχθούν από αυτές, να επιστρέψουν στον τόπο μας.