Πολλαπλά θέματα στη «Θεσσαλική Γη»

ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:30 ΣΤΟ “ASTRA TV»

Η αγροτική επικαιρότητα, οι πληρωμές, η εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ κ. Χαράλαμπου Κασίμη, αναφορικά με τους τιμοκαταλόγους των γεωργικών ελκυστήρων, το πρόγραμμα της βιολογικής γεωργίας και οι διευκρινιστικές ερωταπαντήσεις που βγήκαν από το υπουργείο, οι νέες διευκρινήσεις του ΥΠΑΑΤ για την εξόφληση των παραγωγών σε 60 ημέρες για τα νωπά και ευαλλοίωτα αγροτικά προϊόντα, θέματα της ΕΒΖ, κτηνοτροφικά θέματα καθώς και θέματα αγροτικών Φωτοβολταϊκών, θα αναλυθούν στη σημερινή (Τρίτη 19/3/2019) εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», στις 22:30, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της εφημερίδας «ΑγροΈκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Και βέβαια θα συζητηθούν και χρηστικές συμβουλές για τις καλλιέργειες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη και τις εφαρμογές που πρέπει να γίνουν αυτή τη στιγμή για την πλήρη προστασία τους.
Καλεσμένοι της αποψινής εκπομπής είναι οι:

  • Νίκος Παπαδόπουλος, Αγρότης-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας
  • Θανάσης Κούντριας, Αντιπρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας
  • Στέλιος Σπανογιάννης, Γραμματέας Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου
  • Γιάννης Παναγής, πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών  Ηλεκτρικής Ενέργειας από  Φωτοβολταϊκά (ΠΟΣΠΗΕΦ)
  • Μένη Κουτσοδόντη, Δικηγόρος Λάρισας
    Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVESTREMING και στο facebook: astratv