Τυρναβίτικο Καρναβάλι μέσα από 90 φωτογραφίες από το krinilive.gr

Άτομα κάθε ηλικίας από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας και όχι μόνο συμμετείχαν στο μεγαλύτερο και πιο διαδεδομένο καρναβάλι της δικής μας, γεωγραφικής περιφέρειας, αυτό του Δήμου Τυρνάβου.

Ένα καρναβάλι που διοργανώνεται χρόνια ολάκαιρα και κεντρίζει τα βλέμματα χιλιάδων πολιτών από τη Λάρισα και όμορους νομούς που επισκέπτονται την περιοχή για να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν σε Αποκριάτικους ρυθμούς, σε μια ατμόσφαιρα που κυριαρχεί η σάτιρα και το γέλιο.

Το «KΡΗΝΗ LIVE» επισκέφτηκε και φέτος τον Τύρναβο, καταγράφοντας το Αποκριάτικο σκηνικό που διαμορφώθηκε από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και διήρκησε μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τον Τύρναβο άρχισαν να επισκέπτονται από το απόγευμα της Κυριακής χιλιάδες κόσμου για να παρακολουθήσουν την παρέλαση αρμάτων και των καρναβαλιστών.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας έγιναν ένα, χορεύοντας και διασκεδάζοντας σε Αποκριάτικους ρυθμούς σ’ ένα καρναβάλι με ποικίλη θεματολογία που σατίρισε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Η παρέλαση χαρακτηρίστηκε για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή, καθώς τα άρματα σε συνδυασμό με τους 3000 καρναβαλιστές, διαμόρφωναν ένα εκρηκτικό, εορταστικό τοπίο.

Για αρκετές ώρες το κέντρο του Τυρνάβου, της πρωτεύουσας του Θεσσαλικού καρναβαλιού, πήρε στην κυριολεξία φωτιά, από τις έντονες δόσεις κεφιού και ζωντάνιας. Ο χορός δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, με τη μουσική και τα χάπενινγκ να κυριαρχούν.