Κέλλας: «Οι λαρισαϊκές επιχειρήσεις πρωτοπορούν, σε πείσμα των καιρών»
Στην Food Expo 2019

«Για μια ακόμη χρονιά, οι λαρισαϊκές επιχειρήσεις εκπροσώπησαν επάξια τον Νομό και την Πόλη μας, αναδεικνύοντας τις μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του τόπου μας σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Λάρισα δεν αποτελεί μόνο την “καρδιά” της αγροτικής οικονομίας, αλλά συνιστά την πρωτεύουσα της ελληνικής περιφέρειας, διαθέτοντας σημαντικές πρωτογενείς και δευτερογενείς υποδομές.
Οι δυνατότητές μας, όμως, δεν σταματούν εδώ, αλλά, όπως αποδεικνύεται συν τω χρόνω, πρωτοπορούμε, επενδύοντας στην καινοτομία, την τεχνολογική ανάπτυξη και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ελληνικής γης.»

κελλας

κελλας

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, από την έκθεση Τροφίμων και Ποτών (Food Expo) 2019, την οποία επισκέφθηκε, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των λαρισαϊκών επιχειρήσεων, επισημαίνοντας:

«Τα τελευταία τέσσερα και ιδιαιτέρως δύσκολα δημοσιονομικά χρόνια, οι παραγωγοί και οι επιχειρηματίες μας αγωνίζονται για την επιβίωσή τους αντιμετωπίζοντας την εχθρική φορολογική πολιτική και την αντιαναπτυξιακή προκατάληψη της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης.

κελλας

κελλας

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Προθύμων αφαίμαξε την αγορά και εξάντλησε τη φοροδοτική ικανότητα της κοινωνίας, ενώ ξεπούλησε τη δημόσια περιουσία και τη Μακεδονία.
Ωστόσο, σε πείσμα των καιρών, η Ελλάδα αντέχει και στέκεται όρθια. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν σήμερα, τόσο οι επιχειρήσεις της Λάρισας, όσο και όλης της επικράτειας, όχι μόνο προς τους ξένους επισκέπτες και τους χιλιάδες σημαντικούς διεθνείς εμπόρους, αλλά, κυρίως, προς το εσωτερικό.

Ο τόπος μας χρειάζεται μία βαθιά αλλαγή και ένα μακρόπνοο μεταρρυθμιστικό σχέδιο για την αναθέρμανση της οικονομίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, προκειμένου να απελευθερωθούν οι πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις και να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ΝΔ διαθέτει έτοιμο σχέδιο, το οποίο θα εφαρμόσουμε από την επομένη ημέρα των εκλογών, στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργικότητα».

κελλας

κελλας

κελλας

κελλας

κελλας