Στο συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του Γιώργου Μανώλη, ο Αθανάσιος Βλάχος

Οριστικοποιήθηκε η συμπόρευση με τον Πυργετινό Αθανάσιο Βλάχο με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του Γιώργου Μανώλη, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου. Περιχαρής ο κ. Μανώλης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ένας ακόμη νέος επιτυχημένος αγρότης αλλά και επί σειρά ετών πρόεδρος του δραστήριου Α. Σ. Πυργετού , αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου. Αυτό σημαίνει ότι αγαπά τον τόπο του και είναι έτοιμος να μεταφέρει την εμπειρία του στη ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ και κατ΄ επέκταση στη γενέτειρά του και όχι μόνο. Η παρουσία του είναι για μας, συγκινητική και πολύτιμη. Μετά την προσχώρηση και του κ. Βλάχου ο συνδυασμός μας γίνεται , κατά κοινή ομολογία, απλά ισχυρότερος».

Από την πλευρά του ο κ. Βλάχος δήλωσε: «Αποδέχθηκα για δεύτερη φορά την τιμητική πρόταση του κ. Μανώλη, αποσκοπώντας μόνο σε μια ανιδιοτελή προσπάθεια που πρέπει να γίνει γα την πρόοδο της περιοχής Κάτω Ολύμπου αλλά και του δήμου Τεμπών γενικότερα. Πιστεύω πως ο κ. Μανώλης σαν ο επόμενος δήμαρχος, θα βοηθήσει πολύ προς την κατεύθυνση αυτή, γατί δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αγαπάει αυτό που κάνει και το πράττει από πεποίθηση και πιστεύω και όχι από ιδιοτέλεια».