Με τον Στέλιο Ροντούλη στις δημοτικές εκλογές η Βάσω Καραμούτη -Ζέρμα


Η “Δράση Πολιτών” δημοσιοποιεί σήμερα μια ισχυρή γυναικεία υποψηφιότητα. Η κ. Βάσω Ζέρμα-Καραμούτη εντάχθηκε στην αυτοδιοικητική μας Παράταξη και θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών του Τυρνάβου στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, δημιουργώντας αισθήματα χαράς και πολιτικής ικανοποίησης στα μέλη της “Δράσης Πολιτών “.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ο κ. Ροντούλης προχώρησε σε δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενος με την συμπόρευση της κ. Καραμούτη- Ζέρμα. Πλην των φιλικών και οικογενειακών δεσμών, με συνδέει μαζί της και η κατά το παρελθόν κοινή πορεία στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Είναι μια γυναικεία παρουσία με εξαιρετική μόρφωση , που πρόσφερε και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στον Τύρναβο με πραγματική ανιδιοτελή διάθεση. Έχει αποδείξει στο παρελθόν τις πολιτικές και διοικητικές της ικανότητες και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύτιμη για τον Τύρναβο και την Παράταξη αυτοδιοικητική οντότητα. Την καλωσορίζω και της εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο αυτοδιοικητικό της εγχείρημα “.

Δήλωση έγινε και από την κ. Ζέρμα- Καραμούτη:

” Συστρατεύομαι με τον Στέλιο Ροντούλη, γιατί εμπιστεύομαι τις ικανότητες των στελεχών και το πρόγραμμα της Δράσης Πολιτών. Εξάλλου, ο κ. Ροντούλης απέδειξε την αξία του στην κεντρική πολιτική σκηνή, γεγονός που προσφέρει και τα εχέγγυα για την πραγμάτωση των προεκλογικών του δεσμεύσεων. Θεωρώ ότι η Δράση Πολιτών θα αναδειχθεί στην Παράταξη των μεγάλων έργων για τον Τύρναβο, τον Αμπελώνα και για τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα, μια Παράταξη που θα σφραγίσει την πορεία του τόπου μας για την επόμενη δεκαετία. Σήμερα ο Τύρναβος εγκυμονεί μια επαναστατική αλλαγή , μια αλλαγή που θα λάβει σάρκα και οστά τον ερχόμενο Μάιο, ξαναδίνοντας την ελπίδα και την αισιοδοξία στους δημότες μας. Η Δράση Πολιτών κυριολεκτικά θα δράσει, για να αναγεννήσει την τοπική μας κοινωνία.Ας δώσουμε όλοι το παρών στην αναγεννητική αυτή προσπάθεια για το καλό των επόμενων γενεών που θα ζήσουν στον τόπο μας “.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας