Παραγωγική συνάντηση για τα θέματα του συνεταιρισμού και του πρωτογενούς τομέα πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Τυρνάβου κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι και συνεργάτες του, με τον Πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελώνα, κ.κ. Κοροβέση, Λαμπρονίκο και Δελλή. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Συναιτερισμό αλλά και τον αγροτικό κλάδο γενικότερα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με εποικοδομητικό διάλογο για καινοτόμες λύσεις προώθησης των προϊόντων, ενώ ο κ. Αμάρι συνεχάρη τον Αγροτικό Συναιτερισμό για την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει για την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών προϊόντων προς κονσερβοποίηση.

Ο συνδυασμός «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που αποφέρει ανάπτυξη στον Δήμο Τυρνάβου και ειδικότερα στους παραγωγούς του που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια, τόσο σε οικονομικό όσο και σε επίπεδο παραγωγής προϊόντων, ευελπιστώντας πως με καλή συνεργασία και με την αξιοποίηση καινοτόμων προτάσεων, μπορούν να βρεθούν νέοι τρόποι προώθησης των προϊόντων.

.jpg - Συνάντηση με το δ.σ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελώνα είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *