Ο Δήμαρχος Τυρνάβου ευχαριστεί τους συντελεστές του «Καρναβάλι – Μπουρανί 2019»

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ευχαριστεί όλους, όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Καρναβάλι – Μπουρανί 2019».

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του αναφέρει:

Ευχαριστώ τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τους υπεύθυνους των πληρωμάτων που συμμετείχαν στην παρέλαση της Κυριακής και ανέδειξαν τον χαρακτήρα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού ιδιαίτερα φέτος που γιορτάζαμε τα 40 χρόνια διοργάνωσης.

Επίσης, ευχαριστώ τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στον Τύρναβο το τριήμερο της Αποκριάς και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας και να δεχτούν τη φιλοξενία μας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που υποστήριξαν την πιο εμβληματική διοργάνωση του Δήμου μας αλλά και τους επαγγελματίες – καταστηματάρχες, τους οινοποιούς – αποσταγματοποιούς, τους παραγωγούς της περιοχής και τους συλλόγους, οι οποίοι συμβάλλουν τόσο στην προβολή του Δήμου μας όσο και στην πραγμάτωση των εκδηλώσεων.

Ευχαριστώ επίσης για τη συνεργασία το Α.Τ. Τυρνάβου, το ΕΚΑΒ Λάρισας, την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Λάρισας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και τη ΔΕΗ.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς των αρμάτων, τους τεχνικούς και το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών για την καθοριστική συνεισφορά τους στη διοργάνωση και στην ομαλή διεξαγωγή αυτού του ιδιαίτερου πολιτιστικού γεγονότος του Δήμου μας.