Σα φτωχός συγγενής οι Δαμασιώτες με το άρμα που δεν τους έφτιαξαν στο Καρναβάλι Τυρνάβου.

Φωτορεπορτάζ – Αστέριος Στέλιος

40 χρόνια Τυρναβίτικο Καρναβάλι σου λένε οι διοργανωτές, ελάτε να συμμετάσχετε να χαρείτε, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Οι νέοι του Δαμασίου που θα παραβρεθούν στο “άρμα” με θέμα το ” The Bachelor” συγκέντρωσαν περισσότερους από 120 καρναβαλιστές και εδώ και ένα μήνα πήγαν στο μηχανοστάσιο του Δήμου την καρότσα για να ετοιμαστεί ένα πολύ απλό άρμα χωρίς ιδιαίτερα έξοδα. Μάλιστα όπως μας είπαν τα παιδιά, πήγαν ακόμη και τον καναπέ για να μην τους ξοδέψουν, έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα σκηνικό που να θυμίζει ένα μπαράκι του έρωτα, όπου πάνε οι γαμπροί και οι φίλοι τους (ως συνήθως) στα Bachelor party.

Σήμερα όμως που πήγαν να παραλάβουν το άρμα για το πάνε στην θέση του για την μεγάλη παρέλαση, έπαθαν σοκ. Όπως τους το παρέδωσαν πριν ένα μήνα, έτσι το βρήκαν, χωρίς οι αρμόδιοι να φτιάξουν το παραμικρό.

Τρελάθηκαν, απογοητεύτηκαν, θύμωσαν και ένιωσαν την κοροϊδία και τον εμπαιγμό από αυτούς που υποτίθεται πως θέλουν να αναβαθμίσουν το Καρναβάλι, που φέρνει τόσα έσοδα στην τοπική αγορά. Να χαρώ εγώ διοργάνωση και ακόμη περισσότερο, να χαρώ εγώ αντιμετώπιση από αρμοδίους απέναντι σε ένα ολόκληρο χωριό και τη νεολαία του !!!
Τελικά για άλλη μια φορά, βασιλιάς Καρνάβαλος αποδείχθηκαν οι διοργανωτές λένε τα παιδιά που ξενέρωσαν για άλλη μια φορά από την προκλητική αντιμετώπιση των διοργανωτών του Καρναβαλιού Τυρνάβου.

Μετά από αυτό να δω ποιος θα συγκρατήσει τις αντιδράσεις απογοήτευσης που φτάνουν στο σημείο να μην ξανακατέβουν στο Καρναβάλι ως Δαμάσι.

Τώρα στο Δαμάσι…