Ετήσιο μνημόσυνο υπέρ πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00 επιμνημόσυνη δέηση στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας, εις Μνήμη των θανόντων εν ώρα Υπηρεσίας Αστυνομικών. 
 Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής τιμήθηκε ο συνάδελφος Αρχιφύλακας Στέφανος Μικερτζής ο οποίος την 6/12/2008 και την 6/12/2009 αντίστοιχα υπηρετών στη Διμοιρία Α 525 /ΔΙ.Α.Τ./ΔΑΕΑ και ευρισκόμενος σε Υπηρεσία κατά την διάρκεια επεισοδίων στην Αθήνα υπέσθει πολλαπλούς τραυματισμούς (εγκαύματα, κατάγματα κεφαλής και σπονδύλων) όπου χρειάστηκαν τρία (3) χειρουργεία αποκατάστασης και φαρμακευτικές αγωγές μέχρι και σήμερα

    Την εκδήλωση στην οποία Χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιερώνυμος τίμησαν με τη παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ Κωνσταντίνος ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λαρισαίων Αντιδήμαρχος κ.ΖΑΟΥΤΣΟΣ Γεώργιος οι βουλευτές κ.κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μάξιμος, ΚΕΛΛΑΣ Χρήστος, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Γεώργιος, ο ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ.ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Βασίλειος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας κ.ΣΚΡΙΑΠΑΣ Ιωάννης, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας Πύραρχος Μπρούζας Ζήσης εκπρόσωποι του Διοικητή της 1ης Στρατιάς και του Αρχηγού ΑΤΑ αντιστοιχα , ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κης & Ελ. Αστυνομίας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλίας καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών και συναδέλφων στην ενέργεια και στην αποστρατεία.
 Τιμές για μια ακόμη φορά απέδωσε η μπάντα του Δήμου Λαρισαίων, την οποία και ευχαριστούμε δημόσια. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στη λέσχη (3ος όροφος) του Μεγάρου.