Εντυπωσίασε η βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2019 (φωτο)


Οι «ειδικοί» ισχυρίζονται πως είναι ίσως η πιο όμορφη που έχουν δει, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια στο καρναβάλι του Τυρνάβου.

Η Δήμητρα γεννήθηκε στη Λάρισα, όμως κατάγεται από τον Τύρναβο, όπου διατηρεί στενούς δεσμούς και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη του Τυρνάβου.

Η αγάπη της για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι την οδήγησε να εκφράσει την επιθυμία της για τη θέση της Βασίλισσας του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2019. «Μου αρέσει η ζωντάνια και το κέφι του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού. Συμμετέχω από μικρή και πάντα ανυπομονούσα να δω τη Βασίλισσα πάνω στο άρμα της, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα ήμουν εγώ αυτή», λέει χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρει η ίδια, περιμένει με ανυπομονησία να ζήσει το φετινό καρναβάλι και προσκαλεί όλους να έρθουν στον Τύρναβο το διήμερο της Αποκριάς και να ζήσουν από κοντά τη ζωντάνια της μεγάλης παρέλασης την Κυριακή αλλά και το ιδιαίτερο και ξεχωριστό έθιμο του μπουρανί την Καθαρά Δευτέρα.

Η όμορφη Δήμητρα – Κλειώ Δολμέ είναι η Βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού 2019, που άνοιξε τη φετινή παρέλαση σήμερα το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google