Με Στέλιο Ροντούλη στις δημοτικές εκλογές και η Μαρία Καραγιώργου

Με νέα γυναικεία υποψηφιότητα ενισχύεται το ψηφοδέλτιο της “Δράσης Πολιτών” του κ. Στέλιου Ροντούλη.Από σήμερα , η κ. Μαρία Καραγιώργου εντάσσεται στην Παράταξη και θα δώσει τον δικό της αγώνα και το δικό της στίγμα προσφοράς στον αυτοδιοικητικό στίβο του Τυρνάβου.

Για το γεγονός, έγινε δήλωση από τον κ. Στέλιο Ροντούλη: ” Με χαρά καλωσόρισα σήμερα στη Δράση Πολιτών την κ. Μαρία Καραγιώργου.Είναι μια γυναίκα ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία και με μεγάλη διάθεση προσφοράς στα κοινά του τόπου μας.Την χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια, η εργατικότητα, η εντιμότητα και ένας συγκινητικός και άδολος αλτρουισμός.
Πιστεύω ότι οι συμπολίτες θα εκτιμήσουν τις αρετές αυτές και θα στηρίξουν με την ψήφο τους μια πολλά υποσχόμενη γυναικεία παρουσία “.

Δήλωση έγινε και από την κ. Καραγιώργου : “Εντάχθηκα στη Δράση Πολιτών , μετά την τιμητική πρόταση που δέχτηκα από τον επικεφαλής της Παράταξης. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του κ. Ροντούλη και τρέφω τη βεβαιότητα ότι θα πραγματώσει τις προεκλογικές του εξαγγελίες.Οι πολίτες του Τυρνάβου περιμένουν πολλά από τον κ. Ροντούλη και προσδοκούν να συμβεί μια πραγματική αλλαγή που θα αναγεννήσει κυριολεκτικά τον τόπο μας.Προσωπικά, ευελπιστώ να βάλω και το δικό μου λιθαράκι στην αναγεννητική αυτή προσπάθεια, γιατί ως Τυρναβίτισσα , και μάλιστα αγρότισσα , θέλω να δω , επιτέλους , έναν δραστήριο δήμαρχο , που θα αγωνίζεται για τον τόπο μας, για την αγροτιά και για τους φτωχούς ανθρώπους χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και παρωπίδες.Ο Τύρναβος ανήκει σε εμάς και εμείς θα τον κάνουμε καλύτερο με τις δικές μας δυνάμεις και όχι με τις υποδείξεις τρίτων , που απλά θέλουν να ικανοποιήσουν τις κομματικές τους ορέξεις.Ο Τύρναβος θέλει τον δικό του δήμαρχο και γι αυτό θα εκλέξει τον δικό του Στέλιο Ροντούλη “.

τυρναβος, εκλογες