Αλκοτέστ στους οδηγούς των αρμάτων στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι.

τυρναβος

Πολλές φορές συναντήθηκαν τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου Αστυνόμο Α΄ Σεραφείμ Μπίρδα και τους Υπαστυνόμους Γεώργιο Πατσιαούρα και Θάνο Ζήση.

Ο λόγος ήταν να προβούν σε προληπτικές ενέργειες, ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα κατά τη διάρκεια των διήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Έτσι θεωρείται απαραίτητο να υπάρχουν στη διάθεση του Αστυνομικού Τμήματος όλα τα στοιχεία των υπεύθυνων των καρναβαλικών ομάδων καθώς επίσης και των οδηγών των αρμάτων, στους οποίους θα γίνει αλκοτέστ πριν την έναρξη της παρέλασης.

Θα γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να υπηρετηθούν οι εκδηλώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και οι επισκέπτες να μπορούν χωρίς προβλήματα να περιηγηθούν στην πόλη.

Επίσης, θα τοποθετηθούν προστατευτικά που να οριοθετούν το χώρο της παρέλασης όπως επίσης και η έκθεση προϊόντων από τους καταστηματάρχες να γίνεται σε χώρους που δεν θα δημιουργούν προβλήματα.

DSC05304 1 - Αλκοτέστ στους οδηγούς των αρμάτων στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13748 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*