Με εκπροσώπους του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης

αγοραστος

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκαν μέλη του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων προκειμένου να τον προσκαλέσουν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου.Ο κ. Αγοραστός, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για την πρόσκληση εξέφρασε τη στήριξη του στις προσπάθειες τους σημειώνοντας ότι « ο Σύλλογός σας συμβάλλει στη διατήρηση της παράδοσης από γενιά σε γενιά ενώνοντας το χθες με το σήμερα και το αύριο.

ΦΑΡΣΑΛΩΝ - Με εκπροσώπους του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην παράδοση, η οποία αποτελεί μια σημαντική πτυχή του πολιτισμού μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε και πρέπει να στραφούμε μέσα στην εθνική μας ψυχή προκειμένου να βρούμε τα κατάλληλα εργαλεία για μια παραγωγική αντίσταση». Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Φαρσάλων Γιώργος Μπέης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Θοδωρής Λιούπης και Βασίλης Σουλιώτης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Νομού Λάρισας «Ο Κατσαντώνης» Παναγιώτης Κατσαρός.

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12654 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*