ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

#τίρναβος

Χάλκινο μετάλλιο και πρόκριση για τον Ι. Χατζή για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων


Άλλη μια μεγάλη διεθνή διάκριση για τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΑΕΚWONDO ΤΥΡΝΑΒΟΥ ο οποίος συμμετείχε στο 7ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συλλόγων στην Θεσσαλονίκη 28/2-3/3 2019 με την συμμετοχή 1.500 αθλητών.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Εκεί ο Χατζής Ιωάννης ο οποίος συμμετείχε με την ομάδα των επίλεκτων της ΕΤΑΒΕ κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των +78 κιλών Εφήβων και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Εφήβων νεανίδων 2019. Στον πρώτο αγώνα στον δεύτερο γύρο παρά τα προβλήματα ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσαν τον τελευτάίο καιρό, ο Χατζής έβγαλε νόκ άουτ τον Ισπανό αθλητή ενώ στον ημιτελικό διέκοψε τον αγώνα για να αποφευγεί μεγαλύτερο πρόβλημα, και μιας και ο σκοπός της πρόκρισης είχε επιτευχθεί, ώστε γρήγορα να γίνει καλά και να συνεχίσει την προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και το Πανευρωπαϊκό.

Αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και οι Έξαρχος Αστέριος και η Καραδήμου Ειρήνη κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα και χάνοντας πριν τα μετάλλια μένοντας στην πέμπτη Θέση. Η Ντόβα Σταματία έχασε στον πρώτο αγώνα από την δυνατή αντίπαλό της η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία. Το Δ.Σ. και ο προπονητής Ντιντός Χρήστος συγχαίρει τον Χατζή Ιωάννης για την πρόκριση και τους Έξαρχο Αστέριο – Καραδήμου Ειρήνη για την πέμπτη θέση καθώς και την Ντόβα Σταματία για την προσπάθειά της.

Επίσης ευχαριστεί την ΕΤΑΒΕ για την άψογη συνεργασία με τους προπονητές οι οποίοι κι αυτοί βοήθησαν τα μέγιστα για το αποτέλεσμα και είχαν άψογη συνεργασία με τον αθλητή και τον προπονητή Ντιντό Χρήστο. Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Τύρναβος συνεχίζει την παράδοσή του δίνοντας το παρών στις επίσημες Διεθνείς διοργανώσεις, δίνοντας ραντεβού στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest