«Η Ζωή είναι ωραία με τα Μάτια Κλειστά» στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου

Η ισπανική κομεντί «Η Ζωή είναι ωραία με τα Μάτια Κλειστά (Vivir Es Facil con los Ojos Cerrados)» θα προβληθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στις 7:00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου με είσοδο ελεύθερη για όλους.
Στο «Η Ζωή είναι Ωραία με τα Μάτια Κλειστά», ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Νταβίντ Τρουέμπα χρησιμοποιεί μία αληθινή ιστορία ως πλατφόρμα για ένα εμπνευστικό και πρωτότυπο road-movie που διαδραματίζεται σε μια κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της Ισπανίας. Ο τίτλος «Living is easy with eyes closed» είναι στίχος από το τραγούδι «Strawberry Fields Forever» των Beatles και έχει γραφτεί από τον Τζον Λένον το 1966 όταν βρισκόταν στην Ισπανία. Η ταινία σάρωσε τα βραβεία Γκόγια.
Υπόθεση
Το 1966 ο Τζον Λένον βρίσκεται στην Αλμερία της Ισπανίας για τα γυρίσματα της ταινίας «Πως Κέρδισα τον Πόλεμο» του Ρίτσαρντ Λέστερ. Αρκετά χιλιόμετρα βορειότερα, στην πόλη Αλμπασέτ, ο Αντόνιο, χρησιμοποιεί τους στίχους από τα τραγούδια των Beatles για να διδάξει στους μαθητές του αγγλικά. Όταν μαθαίνει ότι ο Λένον βρίσκεται στην Ισπανία, αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι προς την Αλμερία για να συναντήσει το είδωλο του από κοντά. Στην διαδρομή θα γνωρίσει τον Μπελέν και τον Χουάνχο, δύο νέους που έχουν φύγει από τα σπίτια τους, ο καθένας κυνηγώντας το δικό του όνειρο. Τα ταξίδι τους θα είναι μακρύ και θα τους αποκαλύψει πράγματα που δεν είχαν ποτέ φανταστεί για τον εαυτό τους.
Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Δαβίδ Τρουέμπα με τους: Χαβιέ Καμάρα, Ναταλία ντε Μολίνα, Φρανσέσκ Κολομέρ.