Δασκάλα έκανε σεξ με 13χρονο μπροστά σε συμμαθητή του

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για τη δράση της δασκάλα που συνευρέθηκε ερωτικά με 13χρονο μαθητή της στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τον Μάρτιο του 2018. Στοιχεία από την έρευνα της αστυνομίας όμως, δημοσιοποιήθηκαν τώρα από την εφημερίδα Arizona Republic.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εφημερίδα, την ώρα που η 28χρονη δασκάλα έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή της, συμμαθητής του βρισκόταν εκεί και τους έβλεπε. Σε άλλες περιπτώσεις, η Ζαμόρα άγγιζε σεξουαλικά το αγόρι, ενώ ήταν παρόντες όλοι οι υπόλοιποι μαθητές.

Σύμφωνα με τα λόγια του 13χρονου, οι δυο τους αντάλλασσαν γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, γυμνές φωτογραφίες και «ραβασάκια» μέσα στην τάξη. Από τη μαγνητοφωνημένη κατάθεση στις Αρχές, προέκυψε πως η δασκάλα άγγιζε τον μαθητή της στο γραφείο της, προσποιούμενη πως έψαχνε κάτι στο συρτάρι, ενώ η υπόλοιπη τάξη είχε αναλάβει κάποια άσκηση.

Από φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το αγόρι έδινε στη δασκάλα του χαρτάκια, ένα εκ των οποίων έγραφε «είσαι σέξι». Ο 13χρονος αποκάλυψε επίσης πως έστελνε γυμνές του φωτογραφίες στη Ζαμόρα κι εκείνη του είχε «απαντήσει» με μία που φορούσε εσώρουχα και ακόμη μία που ήταν γυμνή.

Η σχέση δασκάλας – μαθητή για κάποιον καιρό περιοριζόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων, ώσπου ένα βράδυ που το αγόρι βρισκόταν στους παππούδες του, η δασκάλα του έστειλε μήνυμα, ρωτώντας τον «αν θα μπορούσε να περάσει και να του δείξει πόσο τον αγαπούσε».

Πηγή: Newsbomb.gr