Η αμπελωνίτισσα Βούλα Μανασή-Γκανάτσου με τον Στέλιο Ροντούλη

Η αμπελωνίτισσα Βούλα Μανασή-Γκανάτσου με τον Στέλιο Ροντούλη

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το άρωμα γυναίκας συνεχώς φουντώνει στη Δράση Πολιτών. Προσφάτως, η γυναικεία πτέρυγα του Συνδυασμού ενισχύθηκε με την προσχώρηση και της αμπελωνίτισσας κ. Βούλας Μανασή-Γκανάτσου.

Για το γεγονός υπήρξε δήλωση του επικεφαλής, κ. Στέλιου Ροντούλη: ” Η προσχώρηση της κ. Μανασή-Γκανάτσου στον Συνδυασμό μας σηματοδοτεί τη δυναμική που αναπτύσσεται υπέρ της Δράσης Πολιτών στον χώρο των επαγγελματιών και καταστηματαρχών του Δήμου. Ως γνωστόν, η κ. Μανασή δραστηριοποιείται επί χρόνια στον χώρο των καταστημάτων αναψυχής και γνωρίζει από μέσα τα προβλήματα του κλάδου.Σκοπός της είναι να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων αυτών και να δημιουργήσει με τις πρωτοβουλίες της ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη του κλάδου σε τοπικό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα ευοδωθούν οι ελπίδες και οι προσδοκίες της, γιατί είναι μια παρουσία ιδιαιτέρως αγαπητή στον Αμπελώνα , με πολλούς φίλους να εκτιμούν το ήθος και τη σεμνότητα του χαρακτήρα της”.

20190228 115616 - Η αμπελωνίτισσα Βούλα Μανασή-Γκανάτσου με τον Στέλιο Ροντούλη

Δήλωση έγινε και από την κ. Βούλα Μανασή -Γκανάτσου: “Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση που μου έγινε από τον κ. Ροντούλη, γιατί γνωρίζω ότι η παράταξή του διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη των καταστημάτων και της αγοράς του Δήμου, όπως το σκιαγράφησε σε πρόσφατη ομιλία του. Ο κ. Ροντούλης μιλάει απλά, κατανοητά, έντιμα και με ειλικρίνεια για τις προθέσεις και τα σχέδιά του, που είναι απολύτως πραγματοποιήσιμα. Πείστηκα, λοιπόν, να συμβάλλω κι εγώ με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω στην αναγεννητική προσπάθεια της Δράσης Πολιτών και καλώ όλους τους δημότες να στηρίξουν το αναζωογονητικό εγχείρημα της Παράταξης , που θα αλλάξει πράγματι τον Δήμο μας”.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Η αμπελωνίτισσα Βούλα Μανασή-Γκανάτσου με τον Στέλιο Ροντούλη

Αμπελώνας