Οι νεολαία του Δαμασίου “το έδωσε και κατάλαβε” στο λαϊκοδημοτικό πάρτι του Δαμασιακού (Μέρος 2ο-βίντεο)

Του Αστέριου Στέλιου

Στο λαϊκοδημοτικό γλέντι του Δαμασιακού είχε κέφι και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και τα παιδιά που χορεύουν στον Εκπολιστιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Δαμασίου έδωσαν ρεσιτάλ χορού ειδικά όσο πλησίαζε το πρωί.

Δείτε το 2ο μέρος από το πάρτι του ΑΟΔ το Σάββατο 23/2 και απολαύστε στα βίντεο τους Γιάννη Ζιάκο – Λένα Ζέττα, τους Γιώργο Αγγέλη και Νίκο Μπάο.
Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο και στο κανάλι του Asterios Stelios AS στο YouTube, δείτε τα μοναδικά βίντεο από τη λαϊκοδημοτική βραδιά στο Δαμάσι.
https://www.youtube.com/user/asterios210

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Οι “γαλανόλευκοι” για αυτό το μεγάλο γλέντι είχαν μουσικές για όλα τα γούστα και ειδικά για γλετζέδες και όσοι παραβρέθηκαν και Δόξα τω Θεό ήταν πολλοί το γούσταραν με την ψυχή τους. Στα μοντέρνα και παραδοσιακά δημοτικά ήταν εκεί ο μοναδικός και πολύ αγαπημένος Γιάννης Ζιάκος στο κλαρίνο και στο τραγούδι η Λένα Ζέττα με και τον Γιώργο Αγγέλη που έδωσαν ρεσιτάλ.

Στις λαϊκές επιτυχίες ο Νίκος Μπάος έκανε πίστα να αναστενάξει! !!
Ότι ήθελες να ακούσεις και να χορέψεις το Σάββατο 23/2/2019 στην Ταβέρνα “ο Θανάσης” υπήρχε στην λαϊκοδημοτική βραδιά της Δαμασιακάρας.

Είχε από όλα αυτή η βραδιά, είχε και λαχιοφόρο με δωράκια σπέσιαλ αν και όλοι έφυγαν κερδισμένοι αφού όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο

Στα κλαρίνα από όλα είχε ο …μπαχτσές, τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας και μάλιστα έτσι για την πάρτη σας, ο Γιάννης Ζιάκος “έσπασε” το κλαρίνο του και το άλλαξε σε 4 χρώματα.

1 11 - Μόνο ο Δαμασιακός τέτοια γλέντια !!! (Φωτορεπορτάζ)

Εκεί ήταν και στήριξαν στην προσπάθεια της ομάδας ο Δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης που ανακοίνωσε πως σύντομα ξεκινάνε τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου του Δαμασιακού. Μάλιστα πρόσφερε και 500€ ως χορηγία.
Με την παρέα του στη λαϊκοδημοτική βραδιά ήταν και επικεφαλής της Δράσης Πολιτών ο Αστέριος Ροντούλης που και εκείνος έκανε οικονομική ενίσχυση με πόσο που δεν θέλησε να αναφέρουμε.
Στο χορό του Δαμασιακού ήταν και άλλοι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι του Τυρνάβου οι Γιάννης Κόκουρας και Σάμερ Αμάρε. Φυσικά δεν έλειψε και ο πρόεδρος του Οινοποιείου Τυρνάβου ο Χρήστος Τσιτσιρίγγος με την παρέα του.

2 11 - Μόνο ο Δαμασιακός τέτοια γλέντια !!! (Φωτορεπορτάζ)
4 7 - Μόνο ο Δαμασιακός τέτοια γλέντια !!! (Φωτορεπορτάζ)
5 5 - Μόνο ο Δαμασιακός τέτοια γλέντια !!! (Φωτορεπορτάζ)

Γιώργος Αγγέλης, Νίκος Μπάος και Λένα Ζέττα στο τραγούδι και στο κλαρίνο ο Γιάννης Ζιάκος μας ξεσήκωσαν και μας έκαναν να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί μιας την επόμενη μέρα είναι Κυριακή και δεν έχουμε το άγχος πώς θα πάμε στη δουλειά !!!

6 3 - Μόνο ο Δαμασιακός τέτοια γλέντια !!! (Φωτορεπορτάζ)

Αυτό ήταν το 1ο μέρος με πλούσιο φωτορεπορτάζ από το γλέντι του Δαμασιακού. Την επόμενη μέρα στο κανάλι του Asterios Stelios AS στο YouTube, θα δείτε και τα βίντεο όταν και θα είναι έτοιμα. Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε όλα συμβαίνουν γύρω μας στην περιοχή μας, αλλά και μοναδικά βίντεο από τη λαϊκοδημοτική βραδιά στο Δαμάσι.
https://www.youtube.com/user/asterios210

Οι παίκτες και η διοίκηση του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ σας ευχαριστούν όλους όσοι παραβρεθήκατε και στηρίξατε με την παρουσία σας την ομάδα είδικα τέτοια δύσκολη εποχή. Ένα ευχαριστώ και σε όσους δεν ήρθαν, δεν πειράζει παιδιά μια άλλη φορά ίσως.