Κατσιαντώνης: “Η νέα γενιά, ομόψυχα με την πείρα για τη νίκη!”

“Σήμερα από δω δίνουμε το στίγμα της μεγάλης νίκης που έρχεται, μιας νίκης σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Όλοι μαζί μπορούμε, προχωράμε ενωμένοι, με ομόνοια και ομοψυχία, και βέβαια με τους νέους ανθρώπους και με την πείρα των μεγαλύτερων”.

Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε στη Λάρισα και στη μεγάλη εκδήλωση της ΝΟΔΕ, ο Γιώργος Κατσιαντώνης, τον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου  Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τους ευρωβουλευτές Ελίζα Βόζεμπεργκ και Γιώργο Κύρτσο, και τους νέους υποψήφιους της παράταξης για τις ευρωεκλογές, τη νέα γενιά, επισημαίνοντας το μεγάλο άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, στους νέους ανθρώπους, στις νέες ιδέες.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε μεταξύ άλλων άλλων τα εξής:

“Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι. Ότι η Νέα Δημοκρατία, είναι το ανάχωμα της ανατροπής του δημοκρατικού μας πολιτεύματος που επιχειρεί να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα τελευταία 4 χρόνια.

Οι κύριοι της κυβέρνησης μας είχαν τρελάνει, με το υποτιθέμενο ηθικό τους πλεονέκτημα. Αυτοί οι κύριοι όμως κινδυνεύουν πλέον να γίνουν οι πρωταθλητές της διαφθοράς. Και όπως έχει πει πολλές φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εμείς ψέματα δε λέμε. θα πούμε ότι μπορούμε να κάνουμε πέντε, και μακάρι να καταφέρουμε έξι, και όχι το αντίθετο. Προχωράμε ενωμένοι, με ομόνοια και ομοψυχία για τη μεγάλη νίκη”.