Ο Π. Κουρουμπλής επισκέφθηκε τον «Αριστεύς» στον Αμπελώνα


Το Παράρτημα Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής κος Παν. Κουρουμπλής.

Συζήτησε με την Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Θεσσαλίας κα Ριζούλη Δήμητρα, ζητήματα σχετικά με την λειτουργία του Κέντρου και τις προοπτικές εξέλιξης του, στη βάση της Ευρωπαϊκής στρατηγικής γα την αποφυγή της ιδρυματοποίησης και της στήριξης των μεταρρυθμίσεων για τη μετάβαση από την ιδρυματική φροντίδα, στη φροντίδα σε επίπεδο τοπικής κοινότητας.

Έτσι ώστε τα άτομα με αναπηρίες να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να διασφαλίζεται ότι μπορούν να απολαμβάνουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους. Ο κος Κουρουμπλής δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσια της υποψηφιότητας του στο ευρωψηφοδέλτιο θα βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεργασία με τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Τον κο Παν. Κουρουμπλή υποδέχθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Τυρνάβου κος Παν. Σαρχώσης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ-Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» κος Δημ. Λιόλιος, ο Συντονιστής του τμήματος Υγείας Σύριζα Λάρισας κος Ιωαν. Καριπίδης και το μέλος του τμήματος Υγείας Σύριζα Λάρισας κος Σπ. Μητρούλιας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας