Μόνο ο Δαμασιακός τέτοια γλέντια !!! (Φωτορεπορτάζ)


Φωτορεπορτάζ – Αστέριος Στέλιος

Ήταν το απόλυτο λαϊκοδημοτικό πάρτι που όσοι το χάσατε απλά. ..χάσατε!!! Ο Δαμασιακός το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 διοργάνωσε μια βραδιά διασκέδασης με κέφι και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί.

(( Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το γλέντι του Δαμασιακού και την επόμενη μέρα στο κανάλι του Asterios Stelios AS στο YouTube, θα δείτε και τα βίντεο όταν και θα είναι έτοιμα. Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και στην περιοχή μας, αλλά και μοναδικά βίντεο από τη λαϊκοδημοτική βραδιά στο Δαμάσι.
https://www.youtube.com/user/asterios210 ))

Οι “γαλανόλευκοι” για αυτό το μεγάλο γλέντι είχαν μουσικές για όλα τα γούστα και ειδικά για γλετζέδες και όσοι παραβρέθηκαν και Δόξα τω Θεό ήταν πολλοί το γούσταραν με την ψυχή τους.

Στα μοντέρνα και παραδοσιακά δημοτικά ήταν εκεί ο μοναδικός και πολύ αγαπημένος Γιάννης Ζιάκος στο κλαρίνο και στο τραγούδι η Λένα Ζέττα με και τον Γιώργο Αγγέλη που έδωσαν ρεσιτάλ.

Στις λαϊκές επιτυχίες ο Νίκος Μπάος έκανε την πίστα να αναστενάξει! !! Ότι ήθελες να ακούσεις και να χορέψεις το Σάββατο 23/2/2019 στην Ταβέρνα “Ο Θανάσης” υπήρχε στην λαϊκοδημοτική βραδιά της Δαμασιακάρας.

Είχε από όλα αυτή η βραδιά, είχε και λαχειοφόρο με δωράκια σπέσιαλ αν και όλοι έφυγαν κερδισμένοι αφού όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους έτσι όλοι να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα. Πάντως ο λαχνός πουν κέρδισε το μεγάλο δώρο είναι το 6099. Στα κλαρίνα από όλα είχε ο …μπαχτσές, τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας και μάλιστα έτσι για την πάρτη σας, ο Γιάννης Ζιάκος “έσπασε” το κλαρίνο του και το άλλαξε σε 4 χρώματα.

Εκεί ήταν και στήριξαν στην προσπάθεια της ομάδας ο Δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης που ανακοίνωσε πως σύντομα ξεκινάνε τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου του Δαμασιακού. Μάλιστα πρόσφερε και 500€ ως χορηγία. Με την παρέα του στη λαϊκοδημοτική βραδιά ήταν και επικεφαλής της Δράσης Πολιτών ο Αστέριος Ροντούλης που και εκείνος έκανε οικονομική ενίσχυση με πόσο που δεν θέλησε να αναφέρουμε. Στο χορό του Δαμασιακού ήταν και άλλοι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι του Τυρνάβου οι Γιάννης Κόκουρας και Αμάρι Σάμερ – Αθανάσιος. Φυσικά δεν έλειψε και ο πρόεδρος του Οινοποιείου Τυρνάβου ο Χρήστος Τσιτσιρίγγος με την παρέα του.

Στο πάρτι αντάμωσε σε τραπέζι που έκαναν και η οικογένεια με συγγενείς του Μανώλη Φίλη και της συζύγου του Βαγγελίτσας, που βρέθηκαν στο χωριό τους μετά από 30 χρόνια. Φυσικά και εκείνοι χόρεψαν και διασκέδασαν αλά ελληνικά.

Γιώργος Αγγέλης, Νίκος Μπάος και Λένα Ζέττα στο τραγούδι και στο κλαρίνο ο Γιάννης Ζιάκος μας ξεσήκωσαν και μας έκαναν να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί μιας την επόμενη μέρα είναι Κυριακή και δεν έχουμε το άγχος πώς θα πάμε στη δουλειά !!!

Οι παίκτες και η διοίκηση του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ σας ευχαριστούν όλους όσοι παραβρεθήκατε και στηρίξατε με την παρουσία σας την ομάδα ειδικά τέτοια δύσκολη εποχή. Ένα ευχαριστώ και σε όσους δεν ήρθαν, δεν πειράζει παιδιά μια άλλη φορά ίσως.

Αυτό ήταν το 1ο μέρος με πλούσιο φωτορεπορτάζ από το γλέντι του Δαμασιακού. Την επόμενη μέρα στο κανάλι του Asterios Stelios AS στο YouTube, θα δείτε και τα βίντεο όταν και θα είναι έτοιμα. Κάντε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε όλα συμβαίνουν γύρω μας στην περιοχή μας, αλλά και μοναδικά βίντεο από τη λαϊκοδημοτική βραδιά στο Δαμάσι.
https://www.youtube.com/user/asterios210

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google