Σήμερα “χορεύει” ο Δαμασιακός

Γράφει ο Αστέριος Στέλιος

Αυτό το λαϊκοδημοτικό πάρτι δεν πρέπει να το χάσει κανείς !!!

Ο Δαμασιακός σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 διοργανώνει βραδιά κεφιού και διασκέδασης και υπόσχεται το απόλυτο ξεφάντωμα μέχρι το πρωί. Οι “γαλανόλευκοι” για αυτό το μεγάλο γλέντι έχουν μουσικές για όλα τα γούστα και ειδικά για γλετζέδες. Θες μοντέρνα και παραδοσιακά δημοτικά ;;; Έχει το μοναδικό και πολύ αγαπημένο Γιάννη Ζιάκο στο κλαρίνο και στο τραγούδι τη Λένα Ζέττα και τον Γιώργο Αγγέλη. Θες λαϊκές επιτυχίες ;;; Και ο Νίκος Μπάος θα είναι εκεί για εσένα. Ότι θες θα το ακούσεις και θα το χορέψεις σήμερα, αρκεί να βρεθείς στην πλατεία του Δαμασίου και την Ταβέρνα “ο Θανάσης”. Θες πολύ καλό φαγητό ;;; Στην ταβέρνα, ο Αλέξης Γκατζιούρας θα σας έχει ετοιμάσει μοναδικά πεντανόστιμα κρεατικά όπως εκείνος ξέρει και εμείς που ξέρουμε από καλό φαγητό, απολαμβάνουμε. Θες ποτό ;;; Καλά είναι δυνατόν σε λαϊκοδημοτικό ξεφάντωμα να μην έχει καλό ποτό για όλα τα γούστα ;;; Θες τύχη ;;; Θα έχει και λαχειοφόρο με δωράκια σπέσιαλ. Θες ποικιλία στα κλαρίνα ;;; Από όλα έχει ο …μπαχτσές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και μάλιστα έτσι για την πάρτη σας, ο Γιάννης Ζιάκος θα “σπάσει” το κλαρίνο του και θα αλλάξει 4 συνολικά σε ποικιλία χρωμάτων και μάλιστα υποσχέθηκε πως θα παίξει και με γκάιντα. Θες να βρεις φίλο ή φίλη ;;; Εεε, κάνε και κάτι μόνος σου, τόσο κόσμο θα έχει, όλα από το Δαμασιακό τα περιμένεις ;;; Γιώργος Αγγέλης, Νίκος Μπάος και Λένα Ζέττα στο τραγούδι και στο κλαρίνο ο Γιάννης Ζιάκος σας υπόσχονται να σας ξεσηκώσουν και να σας διασκεδάσουν μέχρι το πρωί μιας την επόμενη μέρα είναι Κυριακή και δεν έχουμε το άγχος πώς θα πάμε στη δουλειά !!!

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασιακός με την ψυχολογία ανεβασμένη, χορεύει σήμερα 28 Φεβρουαρίου και υπόσχεται άλλη μια ακόμα μοναδική βραδιά ξεφαντώματος μέχρι το πρωί. Το “παραδοσιακό ελληνικό πάρτι” θα γίνει σε στεγασμένο και θερμενόμενο χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 300 άτομα. Οι κρατήσεις είναι ήδη αρκετές για αυτό σπεύσατε να προλάβατε.

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6978976281

Οι παίκτες και η διοίκηση του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ σας προσκαλούν και σας περιμένουν όλους στο Δαμάσι για μια μοναδική βραδιά απόλυτης διασκέδασης. Αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, με την παρουσία θα ενισχύσετε το έργο της ομάδας και θα περάσετε τέλεια.