Εντολή για κατάθεση αγωγής κατά της ΕΔΑΘΕΣΣ, για τομές που πραγματοποίησε η εταιρεία σε πεζοδρόμο της ανακατασκευασμένης οδού Μανδηλαρά, έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μετά από ενημέρωση που είχε από τον αναπληρωτή δήμαρχο και αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργών κ. Γ. Σούλτη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

1 9 - Την ΕΔΑΘΕΣΣ μηνύει ο Δήμος Λαρισαίων

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί συνεργείο της ΕΔΑΘΕΣΣ, πραγματοποίησε τομή σε τμήμα πεζοδρομίου της οδού Μανδηλαρά. Αμεσα ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος Γ. Σούλτης, ο οποίος έσπευσε στο σημείο μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Ο Δήμος Λαρισαίων, επικαλείται για άλλη μια φορά την συμφωνία και τη σχετική αλληλογραφία που είχε γίνει προς τη ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

2 9 - Την ΕΔΑΘΕΣΣ μηνύει ο Δήμος Λαρισαίων

Στην σχετική αλληλογραφία αναφέρεται πως ναι μεν μπορεί σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η ΕΔΑ ΘΕΣΣ να εξαιρείται από την υποχρέωση έκδοσης άδειας εκσκαφής για τις εργασίες που πραγματοποιούνται εντός των ορίων του δήμου μας, ωστόσο περιγράφονται συγκεκριμένες προδιαγραφές για την αποκατάσταση των τομών.

3 8 - Την ΕΔΑΘΕΣΣ μηνύει ο Δήμος Λαρισαίων

Στα ίδια έγγραφα ωστόσο, τονίζεται ότι «δεν θα επιτρέψουμε να γίνει καμία τομή στους δρόμους όπου έχει γίνει ολική ανακατασκευή όπως είναι η Μανδηλαρά, Ηπείρου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Βενιζέλου – Φιλελλήνων, και επομένως ο Δήμος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του ως προς τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από την εταιρεία σας.»

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *