ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

SUPER DERBY ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.


Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Αγώνας με τεράστια βαθμολογική σημασία πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο 23/2/2019 στις 5μ.μ στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα, ανάμεσα στον Γυμναστικό Σύλλογο Αμπελώνα και την Αναγέννηση Καρδίτσας, με φόντο ένα εισιτήριο για τις προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.
Το Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά, καθώς τρεις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρώτη θέση, που εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας στα play offs.
Καρδίτσα με 31 βαθμούς και Αμπελώνας και Γόμφοι με 30 έχουν δημιουργήσει έναν όμιλο του “θανάτου”, με το κάθε παιχνίδι να είναι τελικός.
Στις τάξεις των Αμπελωνιτών, αν και έχουν το πιο δύσκολο έργο από τους υπόλοιπους διεκδικητές, καθώς μετά την Καρδίτσα, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Γόμφους, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, αφού μετά από πολύ καιρό, ο Γιαννόπουλος βλέπει, πλην του τραυματία Καραγιάννη, απολύτως υγιείς όλους τους παίχτες του.
Το Δ.Σ της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα σε ανακοίνωσή του για τον αγώνα του Σαββάτου, αναφέρει:
«Το Σάββατο 23/2 στις 5μ.μ υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά. Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να γεμίσουν το γήπεδο και όπως πάντα, μέσα από την κόσμια συμπεριφορά τους, να βοηθήσουν την ομάδα μας να πάρει μια μεγάλη νίκη».

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest