Ροντούλης: “Να δοθεί το γάλα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι του Δ. Τυρνάβου”.

Ροντούλης: “Να δοθεί το γάλα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι του Δ. Τυρνάβου”.

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ως γνωστόν, οι εργαζόμενοι στο Αμαξοστάσιο του Δήμου και οι καθαρίστριες των δημοτικών σχολικών μονάδων δικαιούνται, στη βάση της κείμενης νομοθεσίας, μια καθημερινή ποσότητα γάλακτος, λόγω της ανθυγιεινής και βαριάς εργασίας που καταβάλλουν.

Δυστυχώς, όμως , όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με περισσή αγανάκτηση, η δημοτική αρχή του Τυρνάβου δεν τους παρέχει το γάλα που δικαιούνται, από τις αρχές περίπου του περασμένου Ιανουαρίου.

Τούτου δοθέντος, και επειδή η “Δράση Πολιτών” θεωρεί βάσιμες και δικαιολογημένες τις αιτιάσεις που διατυπώνουν οι εργαζόμενοι, καλούμε τη δημοτική αρχή να μην αναλώνεται σε δημοσιοσχετίστικες φωτογραφήσεις, αλλά να φροντίσει πάραυτα για την κάλυψη των στοιχειωδών υποχρεώσεών της έναντι των εργαζομένων , που καθημερινά μοχθούν να κρατήσουν ευπρεπές και καθαρό το περιβάλλον και τα Σχολεία του Δήμου, παρ’ όλες τις αβελτηρίες και την αναποτελεσματικότητα των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Η “Δράση Πολιτών” υπόσχεται στους εργαζομένους πως θα παρακολουθήσει την εξέλιξη της υπόθεσης και θα επανέλθει δριμύτερη, στην περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι υποδείξεις της προς τη δημοτική αρχή .Να είναι βέβαιοι, όμως, πως ,με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, η νομιμότητα θα εφαρμοσθεί είτε το θέλουν , είτε δεν το θέλουν οι γνωστοί “καρεκλάτοι”, που βεβαίως εισπράττουν ανελλιπώς τους δικούς τους μισθούς.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ροντούλης: "Να δοθεί το γάλα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι του Δ. Τυρνάβου".

Τύρναβος