Συνάντηση Σεβ. Μητροπ. Γαλλίας με την Εξοχ. Πρόεδρο της Γεωργίας

Συνάντηση Σεβ. Μητροπ. Γαλλίας με την Εξοχ. Πρόεδρο της Γεωργίας

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στον Ιερό Ναό Αγίας Νίνας Παρισίων χοροστάτησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, όπου εκκλησιάστηκε η Εξοχοτάτη Πρόεδρος της Γεωργίας κ. Salome Zurabishvili, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

1 - Συνάντηση Σεβ. Μητροπ. Γαλλίας με την Εξοχ. Πρόεδρο της Γεωργίας

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε την κ. Πρόεδρο στην ενορία της Αγίας Νίνας η οποία υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Ιερά Μητρόπολη Γαλλίας εδώ και 90 χρόνια. Υπογράμμισε ότι ο πατέρας της κ. Προέδρου είναι ένας εκ των ιδρυτών της ενορίας και εξέφρασε την υπερηφάνεια της κοινότητας και της Ιεράς Μητροπόλεως, που η κ. Zurabishvili ανήλθε στον υψηλότατο βαθμό της Προέδρου της Γεωργίας.

4 - Συνάντηση Σεβ. Μητροπ. Γαλλίας με την Εξοχ. Πρόεδρο της Γεωργίας

Προσέφερε στην Εξοχοτάτη κ. Πρόεδρο μία βυζαντινή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου με την ευχή πάντοτε να την προστατεύει και να την καθοδηγεί.

2 - Συνάντηση Σεβ. Μητροπ. Γαλλίας με την Εξοχ. Πρόεδρο της Γεωργίας

Η Πρόεδρος της Γεωργίας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την θερμή υποδοχή και τις πατρικές ευχές και εξέφρασε τη χαρά της που είχε την ευκαιρία να εκκλησιαστεί στον Ι. Ναό της Αγίας Νίνας, που ιστορικά συνδέεται στενά με την οικογένειά της.

3 - Συνάντηση Σεβ. Μητροπ. Γαλλίας με την Εξοχ. Πρόεδρο της Γεωργίας

Ο προϊστάμενος του Ι. Ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Artchil Davrichachvili καλωσόρισε την Εξοχοτάτη κ. Πρόεδρο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Εμμανουήλ και μετέφερε τον ενθουσιασμό όλης της ενορίας για αυτή την υψηλή επίσκεψη.

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Συνάντηση Σεβ. Μητροπ. Γαλλίας με την Εξοχ. Πρόεδρο της Γεωργίας

Κόσμος