Κολλάτος: Είστε οι αφανείς ήρωες του Συλλόγου – Κρατάτε ζωντανό το χωριό σας .

Κολλάτος: Είστε οι αφανείς ήρωες του Συλλόγου – Κρατάτε ζωντανό το χωριό σας .

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσας του Δήμου Τεμπών , στον φιλόξενο χώρο γνωστής ταβέρνας του χωριού .

IMG 7347 - Κολλάτος: Είστε οι αφανείς ήρωες του Συλλόγου - Κρατάτε ζωντανό το χωριό σας .

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο δραστήριος πρόεδρος του συλλόγου κ.Τάσος Χαδουλός που ευχήθηκε στα μέλη και φίλους του συλλόγου καλή χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία στον καθένα προσωπικά ,ακόμη ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών και τον ΔΟΠΑΠΕΠ που βρίσκονται δίπλα στον Σύλλογο και στηρίζουν το έργο του συλλόγου .

- Κολλάτος: Είστε οι αφανείς ήρωες του Συλλόγου - Κρατάτε ζωντανό το χωριό σας .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε τις ευχές του στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους και επαίνεσε το Σύλλογο για τις πρωτοβουλίες του στο χωριό και δήλωσε τη θερμή του συμπαράσταση σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου,και ανάφερε οτι ο Δήμος Τεμπών όπως πράττει όλα αυτά τα χρόνια, , θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες συλλόγων με σπουδαία δράση ,όπως ειναι και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Όσσας .

IMG 7358 - Κολλάτος: Είστε οι αφανείς ήρωες του Συλλόγου - Κρατάτε ζωντανό το χωριό σας .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Αργυρίου,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,δημοτικοί σύμβουλοι ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .

IMG 7359 - Κολλάτος: Είστε οι αφανείς ήρωες του Συλλόγου - Κρατάτε ζωντανό το χωριό σας .
Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Κολλάτος: Είστε οι αφανείς ήρωες του Συλλόγου - Κρατάτε ζωντανό το χωριό σας .
Δήμος Τεμπών Νομός Λάρισας