Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δ. Τυρνάβου από την Περιφέρεια

Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δ. Τυρνάβου από την Περιφέρεια

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και αθλητικών χώρων σχολείων σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα μετά την υπογραφή των συμβάσεων κατασκευής ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό τον ανάδοχο μπαίνουν σε υλοποίηση τρία σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του κ. Κ. Αγοραστός: «Υπογράψαμε τρεις συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ για έργα στον αθλητικό τομέα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τις συγκεκριμένες εργολαβίες αναμορφώνει πέντε κλειστά γυμναστήρια, δεκατρία γήπεδα ποδοσφαίρου και δεκαέξι σχολικές αυλές. Σχεδιάσαμε το πρωτοπόρο πρόγραμμα για την αναβάθμιση των σχολικών αυλών το οποίο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά και από τους καθ’ ύλην αρμόδιους Δήμους. Είναι έργα χρήσιμα που πραγματοποιούνται σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Μέσα από τα συγκεκριμένα έργα δημιουργούμε ασφαλές και σύγχρονες συνθήκες άσκησης για τους αθλούμενους όλων των ηλικιών».
Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Απόστολος Μπίλλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Λαδόπουλος και το στέλεχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας Στέλιος Δημότσιος.

Για τον Δήμο Τυρνάβου:

Σχολικό αθλητικό κεντρό Αργυροπουλίου

Σχολικό αθλητικό κεντρό Αμπελώνα

Αθλητικό κεντρό Ακαδημίας Τυρνάβου

Αθλητικό κεντρό Ροδιάς

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δ. Τυρνάβου από την Περιφέρεια

Αργυροπούλι Ροδιά Τύρναβος