Εξαγγελία Χρ. Σταϊκούρα από τον Τύρναβο – Καθαρή στήριξη Γιάννη Κόκουρα για τον Δήμο Τυρνάβου

χαμόγελο-παιδιού
ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Σε μια εντυπωσιακή, από παλμό και παρουσίες, συγκέντρωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου, παρουσία του βουλευτή Φθιώτιδας και πρώην υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και του πρώην υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης κ. Δημήτριο Μελά, μετά από πρόσκληση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου .

Στην πολιτική αυτή συνάντηση, στο κέντρο «Ανδρομέδα», στον Προφήτη Ηλία Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε και η τελετή βράβευσης διατελεσάντων προέδρων των Τ.Ο. Ν.Δ. Τυρνάβου και Αμπελώνα.

ΔΗΜΤΟ 5 - Εξαγγελία Χρ. Σταϊκούρα από τον Τύρναβο - Καθαρή στήριξη Γιάννη Κόκουρα για τον Δήμο Τυρνάβου

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος ο οποίος εμφανώς ικανοποιημένος για την μεγάλη προσέλευση των μελών και φίλων αναφέρθηκε στην πολιτική σημασία της εκδήλωσης αλλά και των παρουσιών σε αυτή.

ΔΗΜΤΟ 3 - Εξαγγελία Χρ. Σταϊκούρα από τον Τύρναβο - Καθαρή στήριξη Γιάννη Κόκουρα για τον Δήμο Τυρνάβου

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστου Καπετάνου, των βουλευτών του κόμματος κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, Χρήστου Κέλλα και Γιώργου Κατσιαντώνη και του αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Λαδόπουλου.

ΔΗΜΤΟ 4 - Εξαγγελία Χρ. Σταϊκούρα από τον Τύρναβο - Καθαρή στήριξη Γιάννη Κόκουρα για τον Δήμο Τυρνάβου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο παρέμβαση του π. αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων και π. προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Νίκου Κατσαρού, την παρουσία του οποίου χαιρέτισαν τόσο οι παραβρισκόμενοι βουλευτές όσο και τα στελέχη και γενικότερα οι παραβρισκόμενοι.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΥΡΑΣ

ΔΗΜΤΟ2 - Εξαγγελία Χρ. Σταϊκούρα από τον Τύρναβο - Καθαρή στήριξη Γιάννη Κόκουρα για τον Δήμο Τυρνάβου

Με πολλές ευχές όλοι οι ομιλητές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στον υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου της παράταξης κ. Γιάννη Κόκουρα δίνοντας ξεκάθαρη υποστήριξη στο πρόσωπό του για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Μάλιστα ο π. αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Κατσαρός έδωσε και ζήτησε στήριξη στον κ. Κόκουρα σημειώνοντας ότι απέναντι του έχει να κάνει: «με περιφερόμενο και άνθρωπο που έκανε και συνεχίζει να κάνει κακό στην παράταξη».
Στον χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου από τη Νέα Δημοκρατία κ. Γιάννης Κόκουρας μιλώντας σε μια επίσημη πολιτική συνάντηση στον Τύρναβο με τη στήριξη όλων για την υποψηφιότητά του αναφέρθηκε σε ζητήματα του Δήμου Τυρνάβου και δέχτηκε τις ευχές όλων για τον αγώνα του ίδιου και των συνεργατών του για την επιτυχή έκβασή στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Στο χαιρετισμό του ο πρώην υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης Δημήτριος Μελάς, έκανε αναφορά για την αγροτική πολιτική, σε αγροτικά ζητήματα και στον ΕΛΓΑ καθώς και στην αναφορά στη Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν αλλά και στις προτάσεις για το μέλλον.

Ο ΧΡ. ΣΤΑϊΚΟΥΡΑΣ

ΔΗΜΤΟ 6 - Εξαγγελία Χρ. Σταϊκούρα από τον Τύρναβο - Καθαρή στήριξη Γιάννη Κόκουρα για τον Δήμο Τυρνάβου

Στην κεντρική του ομιλία ο βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έκανε μια ρεαλιστική και ουσιαστική ανάλυση της σημερινής πολιτικής και οικονομικής κατάστασης.
Αρχικά ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τόσο την εκπαίδευση, αλλά και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ειδικά για την λειτουργία ου τις τελευταίες ημέρες.
Ο κ. Σταϊκούρας έκανε επίσης συγκεκριμένες δεσμεύσεις σε ότι αφορά την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη μειώνοντας φόρους όπως:

  • Στα φυσικά πρόσωπα μείωση του Κατώτατου φορολογικού συντελεστή που καλύπτει απόλυτα το σύνολο των αγροτών, άρα από το 22% θα πάει στο 9%..
    -Μειώσεις φόρου σε επιχειρήσεις από το 29% στο 20%. Αυτό καλύπτει το σύνολο των αγροτικών επιχειρήσεων.
    -Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 24 στο 15% .
    Τέλος θα μειωθεί συνολικά μέσα στην 4ετία τον χαμηλό και υψηλό συντέλεση, όπως και στις ασφαλιστικές εισφορές.
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας κ. Βασίλης Μανδηλάς, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου κ. Δημ. Σοφολόγης, ο πρόεδρος του Οινοποιείου Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αβδέλλας και υποψήφιος πρόεδρος κ. Γιάννης Γκάνας, οι πολιτευτές του κόμματος κ. Στέλλα Μπίζιου και Αθηνά Σιαφαρίκα και κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης, Αθανάσιος Παιδής, κ. Γ. Αδαμούλης, Χρήστος Καλομπάτσος, κ. Καραβάνας

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13775 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*