Τα εύσημα του Γιώργου Κατσιαντώνη στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελασσόνας

κατσιαντωνης

“Συμμετέχετε δραστήρια και ουσιαστικά, με όλες σας τις δυνάμεις στην περιβαλλοντική και κυνηγετική αναβάθμιση του τόπου μας, με το βλέμμα στραμμένο στη φύση και την προστασία της, με σεβασμό στους κανόνες του κυνηγιού”.

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, στην ετήσια εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας, συγχαίροντας τον Πρόεδρο Αλέξη Φλέγγα και τα μέλη του, για  την ένταξη τους ως εθελοντική οργάνωση στην Πολιτική Προστασία Ελλάδος και ειδικότερα στον τομέα της Δασοπροστασίας, με εμβέλεια δράσης τα όρια του Δήμου Ελασσόνας.

Ελασσόνας - Τα εύσημα του Γιώργου Κατσιαντώνη στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ελασσόνας

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κυνηγούς, και να τους ευχαριστήσει για το ήθος και τις αξίες που δρομολογούν τις πλούσιες φιλοθηραματικές δραστηριότητές τους, ενώ ευχήθηκε σε όλους να έχουν “μια καλή και ασφαλή κυνηγετική χρονιά, με πίστη στους γραπτούς και άγραφους νόμους”.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13752 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*