22 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Συνεχίζεται για 4η μέρα η αναζήτηση του 31χρονου.

Ποταμι
Πεζοπόρα τμήματα «χτενίζουν» την παραποτάμια περιοχή

Πεζοπόρα τμήματα «χτενίζουν» την παραποτάμια περιοχή, ενώ η ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ επιχειρεί με βάρκα εντός του ποταμού

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου, του οποίου χάθηκαν τα ίχνη του από το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του στους Γόννους με κατεύθυνση τη Λάρισα αλλά το αυτοκίνητο του βρέθηκε δίπλα στο ποτάμι, στη γέφυρα που ενώνει το Παραπόταμο με τους Γόννους και τότε ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρχές και ξεκίνησαν την αναζήτησή του.

Από το πρωί της Πέμπτης, πεζοπόρα τμήματα «χτενίζουν» την παραποτάμια περιοχή, ενώ η ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ επιχειρεί με βάρκα εντός του ποταμού για τον εντοπισμό του 31χρονου.
Ο διοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού, αντιπύραρχος Κώστας Ασαλουμίδης, ο οποίος είναι επικεφαλής της επιχείρησης, σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι έρευνες συνεχίζονται καλύπτοντας απόσταση περίπου 11 χιλιομέτρων στην ευρύτερη παραποτάμια περιοχή.


Επίσης από το πρωί ψαράδες στην περιοχή, στο Δέλτα του Πηνειού, «χτενίζουν» το ποτάμι και τη θάλασσα μετά από έκκληση του προέδρου και του Δ/Σ του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου, από συνεννόηση με τον αστυνομικό διοικητή του Α/Τ Τεμπών για την εύρεση του άτυχου άνδρα.

*φωτο αρχείου

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest