25 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Έκοψε την Βασιλόπιτα η Λάρισα 2012 (Φωτο)

ΛΑΡΙΣΑ 2012
Η ομάδα Λάρισα 2012 έκοψε βασιλόπιτα...

Ρεπορτάζ – Αστέριος Στέλιος

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η ομάδα Λάρισα 2012 το απόγευμα της Τρίτης 5/2 στην καφετέρια Πουέντε της Νέας Σμύρνης. Οι παίκτες του Σπύρου Μπέλτσιου που πρόσφατα “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ανέλαβε προπονητής στην ομάδα του Θύμιου Φλώρου, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που έγινε σε πολύ καλό – οικογενειακό κλίμα.

Η ποδοσφαιρική κουβέντα ήταν φυσικά κυρίαρχη στις συζητήσεις και κυρίως πώς θα ανακάμψει βαθμολογικά η Λάρισα 2012, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας. Το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, οι μεταγραφές που έγιναν, ο Σπύρος Μπέλτσιος που είναι παλιά και έμπειρη “καραβάνα” στο τοπικό ποδόσφαιρο και φυσικά η παρουσία του προέδρου Σπύρου Φλώρου που ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.


Εκ μέρους της οικογένειας Φλώρου που εδώ και χρόνια στηρίζει με κάθε τρόπο τη Λάρισα 2012, στην κοπή της Βασιλόπιτας, παραβρέθηκε ο γιος του προέδρου Θύμιου Φλώρου, ο Ανδρέας. Ο πρόεδρος που πρόσφατα είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και δεν μπορούσε να βοηθήσει όπως ήθελε την ομάδα, αλλά ευτυχώς πλέον είναι καλά, έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά έστειλε τις ευχές του και 3 δωράκια για τους τυχερούς.

Οι τυχεροί λοιπόν που βρήκαν τα φλουριά ήταν οι Βλιώρας, Πετκολάϊ και ο προπονητής Σπύρος Μπέλτσιος που πήραν από ένα χρηματικό δωράκι των 60 ευρώ ο καθένας. Εμείς να ευχηθούμε καλή σαιζόν να έχουν όλοι με υγεία και ευτυχία και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

ΛΑΡΙΣΑ 2012
τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest