Έκοψε πίτα η Δόξα Βλαχογιαννίου (Φωτο)

Βλαχογιάννι Λάρισας

Ρεπορτάζ – Αστέριος Στέλιος

Την βασιλόπιτα έκοψε η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου το απόγευμα της Πέμπτης 7/2 μέσα σε πολύ καλό κλίμα σαν μια οικογένεια.

Βλαχογιάννι Λάρισας

Παίκτες, διοίκηση και προπονητικό τιμ, μετά την απογευματινή προπόνηση στο Γήπεδο “Σπύρος Θάνος” συγκεντρώθηκαν στο CAFE ΠΑΛΕΤΑΣ στο Βλαχογιάννι και έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα, παρουσία του πολύ αξιόλογου και αγαπητού ιερέα Νικόλαου Νακούλα που την ευλόγησε.

Οι τυχεροί που βρήκαν τα δύο φλουριά της βασιλόπιτας ήταν ο αρχηγός της ομάδας Γκουρομπίνος Μάριος που κέρδισε συμβολικό χρηματικό ποσό και ο νεαρός Τσούντσουρας Χρήστος που κέρδισε αθλητικό υλικό (μπουφάν και φόρμες).

Επόμενο ραντεβού της Δόξας Βλαχογιαννίου είναι το Σάββατο 9/2 στη Νεάπολη Λάρισας.

Στις 15:00 η ομάδα του Νίκου Φακίτσα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Λάρισας στο φρεσκοανακαινισμένο γήπεδό, του με σκοπό να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Το ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί θερμά: – Το CAFE ΠΑΛΕΤΑΣ στο Βλαχογιάννι, του διοικητικού της ομάδας Στεργιούλη Ηλία, για την προσφορά του τραπεζιού. – Το ζαχαροπλαστείο του Γκουρομπίνου Γιάννη στο Βλαχογιάννι, για την προσφορά της βασιλόπιτας. – Το κατάστημα αθλητικών ειδών Mars στην Λάρισα, του Ζήσαρου Άρη για την προσφορά αθλητικού υλικού.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest