Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο στον Παραπόταμο Τεμπών.

Παραπόταμος


Για τρίτη σερί μέρα συνεχίζονται οι έρευνες στον Πηνειό ποταμό στην περιοχή του Παραπόταμου του δήμου Τεμπών, προκειμένου να εντοπιστεί ο 31χρονος που χάθηκαν τα ίχνη του από το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του στους Γόννους με κατεύθυνση τη Λάρισα αλλά το αυτοκίνητο του βρέθηκε δίπλα στο ποτάμι, στη γέφυρα που ενώνει το Παραπόταμο με τους Γόννους και τότε ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρχές και ξεκίνησαν την αναζήτησή του.

Από το πρωί άντρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής μαζί και με την Αστυνομία ερευνούν με βάρκα το ποτάμι, ενώ πεζοπόρα τμήματα χτενίζουν την γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του 31χρονου άντρα που έχει εξαφανιστεί. Οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν τις έρευνες καθώς επικρατούν ισχυροί άνεμοι με βροχή.

Τι λέει ο πατέρας του αγνοούμενου νεαρού στο star.gr


«Αυτές τις ημέρες ήταν πολύ πεσμένος. «Δεν αισθάνομαι καλά μου λέει»» λέει ο πατέρας του αγνοούμενου.


Η αγωνία της οικογένειας είναι μεγάλη. «Μου κόπηκαν τα ποδάρια, με πήραν το 100 και κατεβήκαμε κάτω «σε κανένα γονιό να μη τύχει»» λέει κλαίγοντας.

Ο Κώστας έφυγε από το κτήμα που διατηρεί η οικογένεια του για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη του. Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για έναν ήσυχο νεαρό που δεν προκαλούσε. Όσο περνούν οι ώρες η αγωνία της οικογένειας μεγαλώνει…

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest