Σκληρή απάντηση Γ. Μανώλη στην δημοτική αρχή Τεμπών.

Σκληρή απάντηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψηφίου δημάρχου του δήμου Τεμπών Γιώργου Μανώλη, προς τη δημοτική Αρχή Τεμπών, με αφορμή την εγκατάσταση προσφύγων μεταναστών στο Κυψελοχώρι.

Αναλυτικότερα ο Γ. Μανώλης υποστηρίζει τα εξής:

«Με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κολλάτος επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι η ενημέρωσή του περί πρόθεσης εγκατάστασης προσφύγων μεταναστών στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζώγα Αργυρίου», στην τοπική Κοινότητα Κυψελοχωρίου του δήμου Τεμπών, προέρχεται από δημοσιεύματα και όχι από επίσημη πηγή. Θεωρώντας λύση του προβλήματος να ζητάει μέσω επιστολής ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό! Πρόβλημα το οποίο ο ίδιος δημιούργησε όταν το 2016 με απόφαση «κωλοτούμπα» της παράταξής του επετράπη η λειτουργία δομής στο στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζώγα Αργυρίου».

Για να μην ξεχνιόμαστε. Ειρωνεύεται την ξεκάθαρη και πάγια θέση της μείζονος αντιπολίτευσης για ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της συγκεκριμένης δομής! Αλλά τι άλλο θα περιμέναμε από τον κ. Κολλάτο, όταν το μόνο που τον ενδιέφερε, ταξιδεύοντας στην Αθήνα ήταν να εκμαιεύσει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την δημαρχιακή καρέκλα. Επειδή όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος , στο συγκεκριμένο θέμα η αποτυχία σας κ. δήμαρχε είναι δεδομένη, όπως και σε όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον δήμο μας, βλέπε π.χ. κόμβος στο ύψος του Πυργετού.

Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από σας κ. Κολλάτε, υποδείξεις που εκπορεύονται από κουτοπονηριά και μόνο. Σταματήστε επιτέλους να ασχολείστε με την αντιπολίτευση, προσηλωθείτε στα προβλήματα του δήμου μας και αφήστε στην άκρη την κουτοπονηριά που σας διακατέχει. Εσείς και οι στενοί σας συνεργάτες έχετε ως αρχή καθιερώσει την λύση των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες, με βάση την κομματική – δημοτική τους προτίμηση. Κάνοντας τα πάντα χωρίς ντροπή και ενδοιασμούς, για να μη χάσετε τη δημαρχιακή καρέκλα.

Ο δήμος μας αξίζει καλύτερη τύχη, είστε πολύ λίγος και δεν έχετε πείσει ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε. Δεν λύνονται τα σοβαρά προβλήματα με επιστολές. Νισάφι πια…..».