Ο Γ. Κατσιαντώνης στην βράβευση ένστολων

Ο Γ. Κατσιαντώνης στην βράβευση ένστολων

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κατσιαντώνης για βράβευση ένστολων: “Σας ευχαριστούμε για την ακούραστη προσφορά σας στην Πατρίδα και στο συνάνθρωπο”

1 - Ο Γ. Κατσιαντώνης στην βράβευση ένστολων

Βράβευσε την αυτοθυσία των ένστολων, και τον ισχυρό δεσμό τους με την κοινωνία και το Έθνος, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, που έδωσε τιμητικό παρών στην εκδήλωση για τους τέσσερις αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που έσωσαν το συνάνθρωπό τους μετά από ατύχημα, τον Τάσο Κουρδή, υπάλληλο φυλακών και πρώην τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας.

2 - Ο Γ. Κατσιαντώνης στην βράβευση ένστολων

“Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για την απόλυτη προσφορά σας στην Πατρίδα και στους συμπολίτες μας 24 ώρες το 24ωρο. Η υπηρεσία σας στο συνάνθρωπο δεν έχει ωράριο, και το αποδεικνύετε κάθε μέρα” επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που έσφιξε το χέρι του στους τέσσερις αξιωματικούς, δηλώνοντας τη θερμή εκτίμησή του, στο τεράστιο έργο τους, στην πολύτιμη αξία τους, στην ενίσχυση της εθνικής ενότητας.

5 - Ο Γ. Κατσιαντώνης στην βράβευση ένστολων
4 - Ο Γ. Κατσιαντώνης στην βράβευση ένστολων

Ευχαρίστησε δε την Ένωση Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας, που ανέδειξε το ανθρώπινο μεγαλείο των ένστολων, μέσα από την εξαιρετική διοργάνωση στη Δημοτική Πινακοθήκη, τονίζοντας και το δικό τους σημαντικό στίγμα, στην ασφάλεια της κοινωνίας, “βάζοντας πλάτη” για να καλύψουν τις “τρύπες” ενός αποδομημένου σωφρονιστικού συστήματος. Υπογράμμισε δε, ότι το μήνυμα που έστειλαν μέσα από την εκδήλωση βάζει “τα γυαλιά στα μάτια” της κυβέρνησης που με την απραξία της αδιαφορεί για τον παράγοντα άνθρωπο.

3 - Ο Γ. Κατσιαντώνης στην βράβευση ένστολων
- Ο Γ. Κατσιαντώνης στην βράβευση ένστολων
30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ο Γ. Κατσιαντώνης στην βράβευση ένστολων

Λάρισα