Μάχη για τη “σωτηρία” ανάμεσα σε ΑΕΛ Προμηθέα και Ελπίς Μεσοχωρίου (βίντεο)

ΑΘΛΗΤΙΚΆ

Ρεπορτάζ – Αστέριος Στέλιος.

Δεν δρέπει δάφνες σε ποιότητα, το ματς που έγινε στο πολύ “βαρύ” από τη λάσπη γήπεδο “Γ. Μητσιμπόνας Β” ανάμεσα στην ΑΕΛ Προμηθέας και την Ελπίς Μεσοχωρίου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με 2 τέρματα στο 2ο ημίχρονο να πάρουν τους υπερπολίτιμους για τη “σωτηρία” 3 βαθμούς, αλλά να λέμε ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν χειρότερος από χωράφι και χρειάστηκε “σύσκεψη” για ξεκινήσει το ματς.

Μετά το “στείρο” από γκολ πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, χάρη στο όμορφο τέρμα του Κωνσταντίνου Παπαδόντα στο (57′) και του Στέφανου Πρεσακάρου στο (62′), πήραν την πρώτη φετινή νίκη έφθασαν τους είκοσι βαθμούς. Το σύνολο του Βαγγέλη Στεφανή με τη νίκη αυτή απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ αντίθετα, η ομάδα του Θανάση Γάτσιου παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκανε, συνεχίζει στη τελευταία θέση έχοντας μόλις πέντε βαθμούς.

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής):Παπαδημητρίου, Πατσούρας, Ψύρρας (85′ Πατσιούρας Β.), Αλίου (69′ Καπετανόπουλος), Κοτρώτσιος, Τζουρτζουκλής (82′ Ιωαννίδης), Παπαδόντας, Σκαφιδάς, Πρισακάρου, Τριτάρης, Δολμές (34′ Καραπετσάνης).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος):Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος Γ. (46′ Κουγιαγκάς), Μουσιάρης, Καρατζιόλης (80′ Πατσιτός Ν.), Φράτζας, Χαράλαμπος Κ., Μαρκούγιας, Κουζιώνης (70′ Μυλωνάς), Καρακώστας, Καλογιάννης (77′ Σδράλης), Τσιάρας.

Δείτε το βίντεο του αγώνα

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest