«Η Μακεδονία είναι… σκοπιανή στο χάρτη της Εθνικής Τράπεζας»

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ


Αποκάλυψη Κατσιαντώνη (Βουλευτή Λάρισας Ν.Δ): Η Μακεδονία είναι… Σκοπιανή στο χάρτη της Εθνικής Τράπεζας!

Την ώρα που σύσσωμος ο Ελληνικός λαός δεν έχει σταματήσει να φωνάζει ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, φαντάζει ως αισχρή οφθαλμαπάτη ο χάρτης στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας, που με μεγάλα μαύρα γράμματα “αναγνωρίζει” τα γειτονικά Σκόπια ως Μακεδονία!!

Φαίνεται ότι οι διοικούντες στην Εθνική Τράπεζα- εμπνευστές αυτού του χάρτη…. ακολουθούν το φιάσκο που ξεκίνησε η κυβέρνηση, χαρίζοντας απλόχερα το όνομα “Μακεδονία” στους Σκοπιανούς. Γιατί τελικά ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν κάποιοι…. αφού καταργούν προκλητικά μέσα σε λίγες μόνο μέρες το Βόρεια”… Και τελικά τι μένει; Μακεδονία! Μπράβο! Αυτή είναι διπλωματία κυρίες και κύριοι… Απλά αίσχος.


Ή μήπως τελικά όλα γίνονται με τις ευλογίες της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, κάνοντας εν τέλει τα χατίρια των γειτόνων για να πάρουν τα ηνία της Μακεδονίας, ονοματολογικά και όχι μόνο;


Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για να μην χάσουν κάποιοι τον ύπνο τους και σας το υπογράφω ότι ο ελληνικός λαός δε θα είναι αυτός που θα χάσει τον ύπνο του, αλλά όλοι εσείς που ξεπουλάτε όσο-όσο κάθε πολιτιστική, εθνική και ιστορική ταυτότητα της χώρας μας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest