Έκοψαν πίτα οι «Δρομείς Τυρνάβου» (Φωτο)

Δρομείς Τυρνάβου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι «Δρομείς Τυρνάβου» σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου 2019 στο καφέ «Madame» στον Τύρναβο.

Δρομείς Τυρνάβου

Φίλοι και μέλη των «Δρομέων Τυρνάβου» έδωσαν το παρόν ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα δρομική χρονιά. Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των μελών που κατέκτησαν πρώτες θέσεις σε Γενικές και Ηλικιακές κατηγορίες ενώ έγιναν και ειδικές βραβεύσεις σε μέλη και χορηγούς της Ομάδας. Επίσης προβλήθηκε παρουσίαση με εικόνες από όλους τους αγώνες των δρομέων μας τη χρονιά που μας πέρασε.

Δρομείς Τυρνάβου

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με τυχερή της βραδιάς την Ελευθερία Μπουκουβάλα, η οποία κέρδισε μια δωροεπιταγή, ενώ άλλοι τέσσερις τυχεροί κέρδισαν δώρα προσφορά των καταστημάτων, Intersport Λάρισας, βιβλιοπωλείο «Υδρόγειος» του Κώστα Γκανάτσιου στον Τύρναβο και «Hair Style» Κομμώσεις Ζωή Δούλου στον Αμπελώνα τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο ταλαντούχος και φέρελπις συντοπίτης μας Μαραθωνοδρόμος Νίκος Τσικούρας, ο οποίος τιμήθηκε για τις διακρίσεις που είχε το 2018.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το καφέ «Madame» στον Τύρναβο και τον υπεύθυνο του καταστήματος Γκασιώνη Σάκη για την άψογη φιλοξενία.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest