22 Ιανουαρίου 2022

Τυρναβίτικα Νέα

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

Συλλήψεις σε Βόλο και Τρίκαλα

αστυνομια

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, τρεις περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε καταστήματα του Βόλου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 18χρονος τις νυχτερινές ώρες (02/03-02-2019) στο Βόλο, διέπραξε συνολικά τρεις κλοπές – διαρρήξεις σε ισάριθμα καταστήματα, αποκομίζοντας το χρηματικό ποσό των (505) ευρώ και ένα tablet.

Εξιχνιάσθηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, δύο περιπτώσεις απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος 23χρονου και 38χρονου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου για το αδίκημα της απάτης. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος το τελευταίο δίμηνο ανήρτησε δύο ηλεκτρονικές αγγελίες σε ιστοσελίδα σχετικά με την πώληση δύο οχημάτων και έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία έπεισε τους παθόντες να καταθέσουν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του τα χρηματικά ποσά των (1.000) και (350) ευρώ αντίστοιχα, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχουν ολοκληρωθεί οι αγοραπωλησίες.


Συνελήφθη χθες (04-02-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 63χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου και μία απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βόλου, με συνολική ποινή κάθειρξης (6) ετών και συνολική χρηματική ποινή (9.000) ευρώ, για υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί επιταγών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (04-02-2019) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 73χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης (1) έτους, (6) μηνών και (2) ημερών για απάτη.

τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com


Pin It on Pinterest