Ο Κ. Κολλάτος στην πίτα του ΚΑΠΗ Ραψάνης.


Κώστας Κολλάτος: Συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών στα ΚΑΠΗ” Βασικός στόχος για τη Δημοτική Αρχή Τεμπών .

Σε εορταστική διάθεση τα μέλη του ΚΑΠΗ παράρτημα Ραψάνης του Δήμου Τεμπών , έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικη πίτα τους το Σάββατο το βράδυ σε γνωστή ταβέρνα τοστην πλατεία της Ραψάνης .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος και μέλη της Δημοτικής Αρχής, ενώ την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού πάτερ Διόδωρος .

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος αναφέρθηκε :

Είναι χαρά και τιμή μου που βρίσκομαι ακόμη μια φορά εδώ δίπλα σας,εδώ που η έννοια της αγάπης της ζεστασιάς της τρυφερότητας και της έγνοιας είναι ανθρώπινες ανάγκες. Εδώ κοντά σας που είστε ο συνδετικός κρίκος του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος.
Είστε συνδετικός κρίκος της ελληνικής οικογένειας. Όλοι εσείς στηρίξατε τα παιδιά σας και τώρα στηρίζετε τα εγγόνια σας.
Ως δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα σας,είμαστε κοντά στο θεσμό του ΚΑΠΗ πάντα μέσα στα πλαίσια τον αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας γιατί ειναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς που προσφέρετε την αγάπη σας και την τρυφερότητα σας ανιδιοτελώς χωρίς να περιμένετε κανένα αντάλλαγμα.
Μέλημα και μέριμνα όλων μας είναι να είμαστε κοντά σας και να κάνουμε την καθημερινότητα σας ποιο ενδιαφέρουσα. Ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποιες ομάδες εργασίες που στηρίζουν και προβάλλουν υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας και εργοθεραπείας και θα ήθελα σε αυτό το σημείο στηρίξουμε αυτές ομάδες .

Τελος να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του ΚΑΠΗ & Βοήθεια στο Σπίτι που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους και ειναι δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google