Κατσιαντώνης στους Τρίτεκνους Ελασσόνας

“Στην Πατρίδα μας που γερνάει και συρρικνώνεται δημογραφικά, εσείς είστε η ελπίδα μας, και σας ευγνωμονούμε γι’ αυτό. Δε φτάνει όμως. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε το ισχυρό θεμέλιο της χώρας μας, εσάς τους Τρίτεκνους, γιατί εσείς είστε η επιταγή μας για την αναπτυξιακή πορεία του Έθνους”.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είχαν τα λόγια του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη προς τις Τρίτεκνες οικογένειες της Πατρίδας, στην εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Ελασσόνας , όπου είχε τη χαρά να βραβεύσει τα παιδιά που πήραν το εισιτήριο για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα συγχαίροντάς τους για τις αρετές και τις αξίες που πρεσβεύουν, και για τις θυσίες τους που άνοιξαν δρόμους προς την επιτυχία.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, υποσχόμενος ότι θα είναι δίπλα τους, πιστός στην ηθική και κοινωνική του συνείδηση, παρεμβαίνοντας σε κάθε ευθεία βολή που στοχεύει στα κεκτημένα δικαιώματα των πολυμελών οικογενειών, και των παιδιών τους, που αποτελούν το φωτεινό μέλλον, της Ελλάδας.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com