Ο Κ. Κολλάτος στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού

Κώστας Κολλάτος : Ο Σύλλογος Γυναικών Πυργετού  αποτελεί έναν από τους πιο ενεργούς συλλόγους του Δήμου  με δράση κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.Όπως έχουμε πει ως δημοτική  αρχή στο πλαίσιο τον αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας θα είμαστε δίπλα και θα στηρίζουμε τους συλλόγους του δήμου μας.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή  της πίτας πρωτοχρονιάτικης  για το νέο έτος 2019  του Συλλόγου  Γυναικών Πυργετού .Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστο καφε στην κεντρική πλατεία του χωριού  σήμερα το πρωί  Σάββατο 2 Φεβρουαρίου .

Περισσότερες από εκατον πενήντα   (150) γυναίκες τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση.
Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού πατέρας Αλέξανδρος Ρούσσας .
Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η γραμματέας του Συλλόγου  κα Βαλσάμη  Ρήγα όπου ευχαρίστησε τις γυναίκες του χωριού που παραβρέθηκαν στην σημερινή εκδήλωση.Καθώς ακόμη ευχαρίστησε και τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο που βρίσκεται δίπλα στον σύλλογο και τους στηρίζει .
Τον λόγω πήρε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος όπου ευχαρίστησε το ΔΣ του συλλόγου για την πρόσκληση να παραβρεθεί στην κοπή της πίτας .Ο κ.Κολλάτος ευχήθηκε καλή  δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευημερία. Συγχάρηκε και ευχαρίστησε τις γυναίκες για τις πετυχημένες δράσεις και εκδηλώσεις και την πολύτιμη προσφορά προς τον Σύλλογο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του χωριού κ.Αθανάσιος Λαίνας ,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ευθύμιος Μπουζέκης ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Τεμπών και  αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κ.Αθηνά Σιαφαρίκα όπου απεύθυνε και χαιρετισμό .