Παιδής… θαύμα!!!

Παιδής… θαύμα!!!

Του Αστέριου Στέλιου.

Ο Σάκης Παιδής όπως τον ξέρουν πολλοί, είναι ένας καλός οικογενειάρχης  και δίνει το είναι του για να βοηθήσει όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη, αλλά δίνει και το αίμα του.

ΑΜΠΕΛΏΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έτσι λοιπόν, χθες στην “Ημέρα τιμής και μνήμης εθελοντών αιμοδοτών” από το σύλλογο «Η Ελπίδα» στον Αμπελώνα, ο Θανάσης Παιδής βραβεύτηκε ως νέος αιμοδότης του συλλόγου και εξέφρασε την χαρά του στη σελίδα του στο facebok (Θανάσης Παιδής). Στα social media όπως τον βλέπουμε είναι πολύ αγαπητός και δραστήριος, έχει τέσσερα προφίλ και μια σελίδα.

«Ιδιαίτερη χαρά και τιμή η βράβευση μου σήμερα για την αιμοδοτική προσφορά από τον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ ως νέο αιμοδότη του συλλόγου !!!»


ΑΜΠΕΛΏΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Θανάσης Παιδής είναι νέος πολιτικός που συνεχώς μας εκπλήσσει με τις δράσεις του αλλά και το έργο που επιτελεί σε καθημερινή βάση. Διετέλεσε με μεγάλη επιτυχία, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως αντιπεριφερειάρχης
και Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Π.Ε. Λάρισας

Πλέον είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Πολιτισμού Π.Ε. Λάρισας και από όσο ξέρουμε είναι βέβαιη η εκ νέου υποψηφιότητά του με τον Κώστα Αγοραστό, ενώ δεν αποκλείεται να ενδώσει και σε πρόταση για υποψηφιότητα στην κεντρική πολιτική σκηνή.

paidis

paidis
τυρναβος, google

κατσάνης, youtube.com

Λάρισα