ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

συκουριο

Έκοψε πίτα ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου


Σε μια λιτή και σεμνή εκδήλωση, στο Συκούριο, στην οποία παρευρέθηκαν κάτοικοι της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου  αλλά και φίλοι του συλλόγου, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου το  βράδυ της  Παρασκευής  έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε  το μέλος του συλλόγου κα Κωνσταντίνα Μουστάκα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης στο Δ.Τεμπών κ.Γεώργιος Μανώλης ,καθως και η υποψήφια Δήμαρχος Τεμπών κ.Μαρία Κωστή .

ΜΑΝΏΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

Σε δήλωση του ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας αναφέρθηκε :Να ευχηθούμε καλή και δημιουργική χρονιά στον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Συκουρίου έναν δραστήριο σύλλογο της περιοχής Συκουρίου.Απο την πλευρά μας ως  δημοτική αρχή και μέσα απο τον δημοτικό οργανισμό μας (ΔΟΠΑΠΕΠ) θα είμαστε δίπλα να στηρίζουμε  δραστήριους συλλόγους όπως ειναι και ο σύλλογος του Συκουρίου.
Όλα αυτά τα χρόνια βρεθήκαμε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε .
Να ευχηθώ και πάλι κάθε  επιτυχία σε καθε εκδήλωση που διοργανώνεται .

ΜΑΝΏΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest