Στους δρόμους για το Μακεδονικό μαθητές και αγρότες στη Λάρισα.

χαμόγελο-παιδιού
ΛΑΡΙΣΑ

Ρεπορτάζ Αστέριος Στέλιος.

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης 24/1/19 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, από μαθητές και αγρότες με τα τρακτέρ τους.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.


Larisa makedoniko 1 - Στους δρόμους για το Μακεδονικό μαθητές και αγρότες στη Λάρισα.
Larisa makedoniko 2 - Στους δρόμους για το Μακεδονικό μαθητές και αγρότες στη Λάρισα.
Larisa makedoniko 3 - Στους δρόμους για το Μακεδονικό μαθητές και αγρότες στη Λάρισα.

Το απόγευμα η συντονιστική επιτροπή της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία (ΠΠΛ-Μ)» αποφάσισε να πραγματοποιήσει, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Νομαρχίας στις 18:00.
” Καλούμε όχι μόνον τα μέλη της Πρωτοβουλίας αλλά και κάθε συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και επαγγέλματος, που διακατέχεται από την ανησυχία για την τύχη του Σκοπιανού ζητήματος να παρευρεθεί και να διαδηλώσει μαζί μας”.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί Αγρυπνία με την ευλογία του Μητροπολίτη Ιερώνυμου στον Άγιο Αχίλλιο:

«Κατόπιν αιτήματος πολλών πιστών της πόλης προς την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος έδωσε την ευλογία του για την τέλεση Iεράς Aγρυπνίας προς την ευόδωση του αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, που θα τελεστεί στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλείου, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 21:00 με 00:30».

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13775 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*