Σήμερα: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία στη Λάρισα.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Λάρισα με αφορμή την κατάθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή.

Αναλυτικά:

Κάλεσμα από το facebook – Μαθητική Πορεία για την Μακεδονία στην Λάρισα

Πέμπτη 24/1/2019 και ώρα 12:00 με αφορμή την κατάθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή θα πραγματοποιήσουμε την δεύτερη πορεία για την Μακεδονία μας στην Λάρισα, μία πορεία που θα συμμετέχουν μόνο μαθητές για να δείξουμε στον ‘κύριο’ Τσίπρα πως η νεολαία είναι εδώ και δεν υποχωρεί.
Δεν παραχωρούμε ούτε πέτρα από την πατρίδα μας, κάποιοι σκοτώθηκαν γι αυτήν και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Τσίπρα και κανέναν Κοτζιά να την πουλήσει. Την τελευταία λέξη θα την πει ο λαός και συγκεκριμένα θα την πει η νεολαία την Παρασκευή!!!
Καλούμε τους Μαθητές από κάθε περιοχή της ΕΛΛΑΔΑΣ να οργανώσουν μια πορεία για την Μακεδονία μας!!!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Η “Επιτροπή Αγώνα Αγροτών ν. Λάρισας” στο κάλεσμα αναφέρει:

“Αύριο όλοι με τα αγροτικά μας μηχανήματα τρακτέρ- αγροτικά 12:00 στη κεντρική πλατιά της Λάρισας λέμε ΟΧΙ στη συμφωνία τον Πρεσπών. Δεν παρά χαράζουμε την ιστορία η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική να το βάλουν καλά στο μυαλό τους….Δεν περισσεύει κανένας η Μακεδονία μας χρειάζεται όλους…!!!“

Η συντονιστική επιτροπή της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία (ΠΠΛ-Μ)» αποφάσισε να πραγματοποιήσει σήμερα, ημέρα ψήφισης της απαράδεκτης και αντεθνικής «συμφωνίας των Πρεσπών» και ώρα 18:00, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Νομαρχίας.
Καλούμε όχι μόνον τα μέλη της Πρωτοβουλίας αλλά και κάθε συμπολίτη μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και επαγγέλματος, που διακατέχεται από την ανησυχία για την τύχη του Σκοπιανού ζητήματος να παρευρεθεί και να διαδηλώσει μαζί μας.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί Αγρυπνία σήμερα με την ευλογία του Μητροπολίτη Ιερώνυμου στον Άγιο Αχίλλιο:

«Κατόπιν αιτήματος πολλών πιστών της πόλης προς την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος έδωσε την ευλογία του για την τέλεση Iεράς Aγρυπνίας προς την ευόδωση του αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, που θα τελεστεί στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλείου, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 21:00 με 00:30».


Η Συντονιστική της ΠΠΛ-Μ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com