Έκοψε πίτα και βράβευσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αμπελώνα

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ


Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αμπελώνα που ιδρύθηκε το 1990, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το έτος 2019 στο κέντρο Ακρόπολις στον Αμπελώνα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος ο οποίος και βραβεύτηκε για την ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του κλειστού γηπέδου Αμπελώνα, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σαρχωσης Παναγιώτης για την βοήθεια του προς το σύλλογο και ο κ. Χρυσοβεργης Κωνσταντίνος υπεύθυνος αθλητικών θεμάτων του Δήμου Τυρνάβου για την ανιδιοτελή πρόσφορα του στο σύλλογο.

Τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Πατσαουρας Αστέριος, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Καφές Ηλίας, ο Αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Κουτσοδημος Γεώργιος ο τέως ΝΕΦΑ κ. Κουργιας Βασίλειος , ο επίτιμος πρόεδρος του Φιλαθλητικου Νταβαρουκας Ιωάννης ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδος κύριοι Παπαδογουλας Χαράλαμπος και Κατσουλης Χρυσόστομος , ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ κ. Κωτουλας Σταύρος καθώς επίσης και ο Ολυμπιονίκης αθλητής Δημοτσιος Στέλιος υπεύθυνος αθλητικών έργων Περιφέρειας Θεσσαλίας .


κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest